Annonce
AGF

Horsens klar med 'fantastisk' våben: Sådan vil Bo Henriksen slå AGF

AC Horsens har før gjort ondt på AGF. Her jubler Hallur Hansson efter sit mål til 1-0 mod AGF på Ceres Park i november 2018. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens-træneren glæder sig til aftenens lokalopgør.

FODBOLD: AC Horsens har brugt den seneste uge på at forberede sig til kampen mod AGF fredag aften. Hvis man ellers kan stole på klubbens træner Bo Henriksen, så er det ikke finesse og hæl og tå, der skal slå århusianerne, men et velkendt AC Horsens-våben - dødbolde.

- Vi har aldrig lagt skjul på, at vores dødbolde er et fantastisk våben mod alle hold i Superligaen, og det skal vi da benytte os af igen i morgen(fredag, red.), når AGF kommer på besøg. Vi tror på, at det også kan volde problemer for AGF, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Han har stået i spidsen for AC Horsens mange gange, når modstanderen har været AGF, og han glæder sig til endnu et opgør mod de østjyske rivaler.

- Kampene i gruppespillet er generelt fede, men det giver selvfølgelig noget ekstra, når det er mod lokalrivaler som AGF eller Vejle, for det er de to hold, vores fans allerhelst vil vinde over, og vi skal være klar til at byde AGF op til dans. Vi skal igen finde vores base og det rigtige udtryk, og så skal vi ellers bare ud og give den max gas, forklarer Bo Henriksen.

Annonce

Om AGF'erne er lige så opsatte, når kampen i Horsens fløjtes i gang klokken 19, kan kun tiden vise. Forud for AGF's uafgjorte kamp mod Vejle Boldklub udtalte Jens Stage, at han glædede sig til kampene i gruppespillet.

- Hver eneste kamp er en finale. Det har det været hele foråret, og det har vi prøvet før i dette format. Det lyder voldsomt at sige, men de her kampe er sjove at spille, fordi de betyder noget, sagde han ved den lejlighed.

Det var dog en anelse svært at se, da AGF mandag aften spillede den første kamp i gruppespillet. I kampen mod Vejle på Ceres Park hev århusianerne et enkelt point hjem i de sidste minutter, da Patrick Mortensen udlignede til 2-2.

De to tidligere AGF'ere Kasper Junker og Michael Lumb er begge udtaget til aftenens kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce