Annonce
Aarhus

Hospital i Skejby genindfører restriktioner: Dette gælder fra fredag

Aarhus Universitetshospital er klar med nye restriktioner. Foto: Jens Thaysen
AUH genindfører og skærper restriktioner for at beskytte ansatte og patienter.
Annonce

AARHUS: Lægefaglig direktør ved Aarhus Universitetshospital, Claus Thomsen, kunne torsdag til pressemødet om coronasituationen i Aarhus fortælle, at der var restriktioner på vej til hospitalet i Skejby.

Fra fredag er der nemlig både genindført og samtidig skærpet en række restriktioner på  for at forhindre, at smitte med Covid-19 spredes ind på hospitalet. Årsagen er det øgede smittetryk i Aarhus.

- Hospitalsledelsen ser med stor alvor på det stigende smittetryk inden for Covid-19 i Aarhus og har derfor her til morgen besluttet at genindføre en række forebyggende indsatser, siger Claus Thomsen.

- Det er en række tidsbegrænsede foranstaltninger, som vil blive opretholdt, indtil smittetrykket igen er faldende. Og vi vil samtidig fastholde vores nuværende aktiviteter med undersøgelser og behandlinger af patienter.

Her er restriktionerne:

  • Der må kun være én ledsager eller besøgende per patient (hvis man kommer med et barn, kan man have op til to ledsagere med).
  • Alle ikke-hospitalsansatte - herunder patienter, besøgende og ledsagere, der skal ind på hospitalet – opfordres ved ankomst til at bære medbragt mundbind – med mindre de kan fremvise en negativ Covid-test, som er taget inden for 72 timer.
  • Der lukkes for alle indgange på nær indgang C, F, G, J, J3, H11 og B1. I weekenden er kun indgang J og G åbne. Der sættes vagter ved disse indgange.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce