Annonce
Livsstil

"Hotel Transylvania 3" er mere fra samme skuffe

UHD: I den tredje film om Dracula - og ikke mindst venner og familie - overrasker Mavis sin far med en ferie fra at drive hotel. Dracula er indledningsvist ikke overbevist om, at det er en god idé at holde ferie på et hotel på vand, men da han møder den mystiske kaptajn, Ericka, og falder pladask for hende, ændrer han sjovt nok holdning.

Ericka nedstammer imidlertid fra van Helsing-slægten, der har jaget Dracula-slægten i århundreder, og det medfører naturligt nogle komplikationer.

"Hotel Transylvanien 3" fortsætter stilen fra de to forgængere, og Sony Pictures Animation i øvrigt, med over-the-top gestikuleren og tempo. Den hitter hos familiens yngste, selvom det voksne publikum nok vil kede sig og efterlyse noget af den substans, som fx Pixar-filmene byder på.

Visuelt er "Hotel Trasylvanien 3" imidlertid meget imponerende på UHD. Billedet er farverigt og meget detaljeret, for eksempel når man ser på mumiens mange lag, og scenerne med vand fungerer også rigtig godt og flot.

Lyden er opgraderet til Dolby Atmos, og det er filmen perfekt til - for eksempel i den traumatiserende flyve-scene med gremlins-mandskabet, som i øvrigt frarådes for alle, der måtte have flyskræk.

Der er masser af ekstramateriale i form af små kort-film og en masse sing- og dance-along, for filmen er pakket med god, danse-musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce