Annonce
Østjylland

Hovedgård Bluesfest byder på blueskoncert med Franck White

Franck White, der er konferencier ved Blues Festival i Horsens og til Kattrup Park Blues synger og spiller med The Grooves i BluesHouse 25. januar. Foto: Frank Nielsen
Annonce

Hovedgård: Fredag 25. januar er Hovedgård Bluesfest klar med en ny blueskoncert, når et hold bluesmusikere med sanger Franck White i front indtager BluesHouse.

Det vil denne aften især handle om den særlige Chicago-style blues, der vandt frem i 50'ernes Chicago. Op gennem 50'erne var det navne som: Lowell Fulson, Earl Hooker, Jimmy Reed, Little Walter og Muddy Waters, som var de fremtrædende udøvere, af det som blev kendt som: The Chicago Blues Style.

Franck White, som nok især er kendt som konferencier ved Blues Festivalen i Horsens og ditto for Kattrup Park Blues, vil være i front for top blues-guitarister, Kasper "Lefty" Vegeberg, hvis venstre hånd bevæger sig ned over strengene i et forrygende tempo og tillige med en lyd og en helt speciel stil, som er helt hans egen.

Til at lægge bunden vil man kunne høre den legendariske bassist, Dave Stevens, og gryderne holdes lige under og kun lige under kogepunktet af Morten Ærø.

Billetter til BluesHoue - også kendt som Kattrup Forsamlingshus ved Hovedgård - kan købes i forsalg inklusive spisning eller i døren fra kl. 20.30.

Annonce
Annonce
Aarhus

De unge tager mundbindene til sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind bliver indført i offentlig transport i Aarhus  

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce