Annonce
Østjylland

Huller i motorvejen gav lang kø på E45

Huller i vejen giver kø på motorvejen. Arkivfoto

Skanderborg: Et akut opstået problem med asfalten i sydgående retning på E45 ved Skanderborg giver søndag eftermiddag kø. Det oplyser Vejdirektoratet.

Ved 14-tiden må bilister på strækningen forvente forlænget rejsetid på op til 40 minutter, lyder det.

- Det skyldes store slaghuller i vejen. Vi har vurderet, at det skulle repareres med det samme af hensyn til sikkerheden, fortæller Nicholas Petersson fra Vejdirektoratet.

Han oplyser, at sådanne huller kan opstå ret hurtigt, og at vejret kan være med til at få asfalten til at løsne sig, hvilket kan give dybe og store huller.

- Det er selvfølgelig et uheldigt tidspunkt, for der er en del biler på vejene i dag. Jeg vil opfordre til, at man tjekker ens rute, inden man kører ud, siger han.

Vejdirektoratet forventer, at trafikken vil være normal igen omkring klokken 16.30.

Annonce

OPDATERET: Vejdirektoratet oplyser, at man er blevet færdig med vejarbejdet og at trafikken igen skulle glide normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce