Annoncørbetalt indhold

Hulmursisolering er godt for dig og for miljøet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et velisoleret hus er behageligt at opholde sig i. Der er ingen træk, kuldebroer eller fodkulde i sådan et hus. Desuden vil det være nemmere og billigere at varme huset op, når isoleringen er i orden. Det vil også være til gavn for miljøet, når der skal bruges mindre energi til at varme huset op. Så derfor er der mange gode grunde til at få isoleret sit hus.

En rigtig effektiv måde at isolere et hus på er ved at give ydermurene en hulmursisolering. Når det er gjort, vil du få et mere stabilt indeklima og du kommer til at bruge en mindre mængde energi til opvarmning. Det gavner din økonomi, og det er absolut også til gavn for miljøet.

Annonce

Når der skal produceres mindre energi, så skåner det miljøet. I det helt store perspektiv så gavner det os alle sammen, at du får hulmursisoleret dit hus.

Hulmursisolering er simpelthen genialt

Mange ældre huse er bygget sådan, at ydermuren består af to sæt mure med luft imellem”, forklarer Dennis Nielsen, som er ejer af isoleringsfirmaet DN-Isolering i Nordjylland. ”Der kan være forskel på, hvor bredt et hulrum, der er imellem de to sæt af mure,” forklarer han videre, ”men uanset hulrummets bredde, så kan det hulrum udnyttes. Der kan nemlig fyldes isoleringsmateriale i det.”

Det geniale ved at lave en hulmursisolering er blandt andet, at hulrummet jo er der i forvejen,” tilføjer han med et smil. ”Det er ikke noget, vi skal til at bygge op først. Næh, det er der bare, og det er lige til at hælde noget isolering i!”

Brugen af bæredygtige isoleringsmaterialer

Der kan bruges forskellige typer af isoleringsmaterialer til at fylde i hulrummet. De naturlige materialer som papir og muslingeskaller er i de senere år blevet meget populære. ”Det giver så god mening at bruge nogle materialer, som er her i forvejen,” fortæller Dennis Nielsen begejstret. ”Hos os anvender vi udelukkende genbrugsmaterialet papir. Papir har en glimrende isoleringsevne, og så kan det produceres helt uden brug af farlig kemi,” slutter han.

Der er i det hele taget ingen tvivl om, at genbrugstanken og den bæredygtige trend er vejen frem. Det gælder også, når det handler om isolering af boliger. Det er på alle måder til gavn for miljøet og dermed for os alle. Det er tilmed en nem og fornuftig måde at spare på naturens resurser.

Har du brug for andre typer isolering, som isolering af loft eller skunk, så tilbyder DN-Isolering naturligvis også disse typer. Læs mere på deres hjemmeside og bestil et gratis isoleringstjek allerede i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.