Annonce
Sport

Hummel leverer unik landsholdstrøje - sælges kun i Aarhus og København

<p>Når fodboldlandsholdet onsdag løber på banen mod Liechtenstein, har de en spilledragt på, du aldrig har set før og aldrig kommer til at se igen. Den er hvid fra top til tå. Hummel og landsholdet vil markere ny epoke med den helt hvide spilledragt. Pressefoto</p>

Alt rødt er væk fra tøjet, når fodboldlandsholdet onsdag møder Liechtenstein. En gimmick fra sponsor.

Danmarks fodboldlandshold er synonym med rød og hvid, men når landsholdet onsdag spiller testkamp mod Liechtenstein, vil selv Dansk Boldspil-Unions runde logo være uden den røde farve.

»Det er tid til at skrive nye historier, og nye historier har brug for en blank side - et tomt lærred. Den hvide trøje er symbolet på dette,« siger Hummels kommercielle direktør Søren Lund i en pressemeddelelse.

Den ændrede dragt er først og fremmest et spørgsmål om markedsføring fra DBU's nye tøjsponsor Hummel, som vender tilbage, efter at landsholdet i en årrække har spillet i tøj fra Adidas.

Annonce

Foruden spillernes trøjer bliver der fremstillet yderligere 99 nummererede eksemplarer, som kan købes i udvalgte butikker i Aarhus og København.

I Aarhus er det modebutikken Støy Munkholm på Store Torv, der kommer til at sælge den nye landsholdstrøje. Den koster 800 kr. Den helt hvide model sælges også fra Støy Munkholms onlinebutik, oplyser Morten Lund, nordic marketing manager DBU A/S.

Spillernes trøjer bliver efter kampen solgt på auktion på bruun-rasmussen.dk, og overskuddet går til fodboldklubben FC Granatchok for danske soldater, der er vendt hjem med krigsskader.

Den hvide dragt bliver kun brugt til onsdagens testkamp. Den rigtige landsholdsdragt bliver præsenteret på et pressemøde torsdag morgen. Her garanterer Hummel, ifølge TV2 Sport, at den røde farve vil være tilbage.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce