Annonce
Østjylland

Hunden Molly løb hjemmefra - ti måneder efter blev hun fundet igen

Dyreværnets adfærdsbehandler Nina Amdi med hunden Molly, som har været løbet væk hjemmefra i ti måneder. Foto: Hans Jørgen Riis/Dyreværnet

Det var et skræmt lille pjevs af en hund, som for en uge siden blev indfanget og indleveret til Dyreværnet. Hunden viste sig at hedde Molly, og den havde været væk hjemmefra i ti måneder. Nu søger Molly et nyt hjem.

Annonce

ØSTJYLLAND: Efter at have været på afveje i ti måneder blev hunden Molly fundet ved en holdeplads for vognmænd i Horsens.

Kort efter at være flyttet ind hos sin nye ejer i marts 2018, løb den lille hunhund, som er en dansk-svensk gårdhundeblanding, væk hjemmefra, fortæller Dyreværnet i en pressemeddelelse.

Det skulle tage ti måneder, før Molly igen fik tag over hovedet.

I den seneste tid er Molly blevet observeret flere gange omkring DSV i Horsens. Her har hun angiveligt levet af madrester eller andet, som hun har kunnet finde på sin vej.

Men Molly var sky og ikke til at komme i nærheden af, lød det fra nogle af de chauffører og borgere, der havde lagt mærke til hende igennem noget tid.

Molly løb væk hjemmefra 8. marts 2018. Nu er hun fundet og leder efter ny familie. Foto: Hans Jørgen Riis/Dyreværnet
Annonce

Molly gik i fælden

Det var først, da dyrevenlige frivillige opsatte en hundefælde, at det lykkedes at få den bortløbne vovse indfanget. Så snart Molly var gået i fælden blev hun hentet og siden fredag 18. januar, har hun samlet kræfter på Dyreværnets internat i Kolding.

Her har Molly været ved dyrlæge, og er blevet overdynget med omsorg.

- Dyr har en utrolig evne til at tilpasse sig. Molly har måske levet af mad, hun har fundet ved DSV. Det er ikke til at sige. Men vi kan i hvert fald konstatere, at hun ikke er underernæret, udtaler Dyreværnets udrykningsleder og hundeadfærdsbehandler Nina Amdi.

Hun fortæller, at Molly er løsnet meget op, siden hun ankom til Dyreværnet Jylland i Kolding.

Adfærdsbehandler Nina Amdi med Molly, der har klaret sig selv de seneste ti måneder, inden hun blev indfanget af frivillige dyrevenner. Foto: Hans Jørgen Riis/Dyreværnet
Annonce

Ny ejer søges

Mollys ejer kan af personlige årsager ikke tage hende tilbage, så nu skal den to og et halvt år gamle hund bortadopteres til en ny familie gennem Dyreværnet.

- Det vigtige er nu, at vi hurtigt finder en ny familie til Molly. Hun skal ud i et hjem, hvor man har forståelse for, hvad hun har været igennem. Og det er jeg sikker på, at vi sagtens kan finde til hende, lyder det fra Nina Amdi.

Man kan læse meget mere om Molly på www.dyreværnet.dk, hvor hun nu er lagt til adoption.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Fredagens coronatal: Laveste antal nye smittede i tre måneder i Aarhus

Danmark

Lyt med på Erhvervsklubben: Vestas truer med at forlade Danmark

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Annonce