Annonce
Østjylland

Husker du møgboligen? Nu kan du købe 'lorteejendommen' til en lavere pris

Sådan blev huset vist frem i mæglerannoncen sidste år. Foto: Danbolig Horsens

For et lille beløb kan man stadig købe sig et håndværkertilbud. Det vil formentlig give motion resten af året, hvis man går i gang med at renovere det.

Trustrup: Sidste år vakte det meget opsigt, da en ejendom i landsbyen Trustrup blev sat til salg.

Mæglerfirmaet Danbolig i Horsens brugte ord som en "vaskeægte møgejendom" og "faldefærdig" om huset. Det skabte stor opsigt, men alligevel er huset ikke blevet solgt, og nu er prisen sat en tredjedel ned. Det skriver TV2 Østjylland.

Huset ligger på Trustrupvej 24, og nyheden om den særlige mæglerannonce spredte sig på de sociale medier. "En absolut lorteejendom, som overhovedet ikke er indflytningsklar" skrev mæglerne uden at overdrive.

Taget var væk, indmaden rådnet, og man fik primært en byggegrund, hvis man ville handle.

Dengang kostede huset og ikke mindst den medfølgende grund på 1520 kvadratmeter 298.000 kroner. I dag er prisen blot 200.000 kroner.

Annonce

Lokalråd er ærgerlig

Det ærlige mæglersprog førte til, at Danbolig i Horsens fik en sprogpris for den usædvanlige boligannonce. Men sproget var ikke nok til at få en handel i hus.

Omtalen førte til flere fremvisninger, men ingen ville skrive under på en slutseddel. Det er formanden for Lokalrådet 8350 ked af.

- Vi har meget at byde på i 8350, så vi var kede af, at det var det her, som gik viralt. Det er jo en en skamplet at have ejendommen som nabo, og ingen gider vel ligge ved siden af. Sådan en øjebæ er ødelæggende for landsbyen, og de lokale frygter da sikkert også for rotter, det fører intet godt med sig, siger Heidi Gautschi til TV2 Østjylland.

Lokalrådet dækker postnummeret 8350 Hundslund, som blandt andet rummer Trustrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce