Annoncørbetalt indhold

Hvad blev der af blikkenslagerfaget?

Blikkenslagerfaget er et gammelt fag, som oprindeligt udspringer af smedefaget. Da man i sin tid begyndte at bygge huse og bygninger i Danmark, blev der brug for arbejdskraft, som kunne udføre blikarbejde og opgaver på facader, tag, nedløb med mere.

Hvad laver en blikkenslager?

Mange tror fejlagtigt, at en blikkenslager og en VVS'er er det samme, og at de udfører det samme stykke arbejde. Det er en forkert opfattelse, som vi ønsker, der skal laves om på, da mange fejlagtigt ringer til en VVS'er, når det en blikkenslager, de har brug for.

En blikkenslager er en håndværker, som primært beskæftiger sig med udendørs blikarbejde. Det er blandt andet følgende arbejdsopgaver, en blikkenslager udfører:


  • Nyt tag
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Facadearbejde i zink og kobber
  • Inddækning af skorstene, kviste med mere
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste, karnapper med mere
  • Installation af nye tage og facader i skifer
Annonce

Forskellen på VVS'ere og blikkenslagere

Kigger man på de konkrete arbejdsopgaver, er der ikke meget at sammenligne med en VVS'er, som tager sig af sanitet, vand og varme. Alligevel er det de færreste, der kender forskellen på de to håndværkertyper, fordi "blikkenslager" for mange er et diffust ord.

Skal man skelne mellem arbejdsopgaverne for en blikkenslager og en VVS'er, kan man groft sige, at en blikkenslager tager sig af alle opgaver udenpå huset, mens en VVS'er primært udfører opgaver inde i huset. Skal du have ordnet sanitet, vand eller varme, skal du altså kontakte en VVS'er.

Blikkenslagere og VVS'ere rent uddannelsesmæssigt

Når man skal uddannes blikkenslager, starter man på samme uddannelse som VVS'ere. Man læser sammen i 3,5 år, hvorefter man vælger at specialisere sig i VVS- eller blikkenslagerfaget. I vores optik burde de to uddannelser splittes op, så begge håndværkergrupper kan blive endnu mere specialiserede.

Hos Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS i Viby mener vi, at uddannelsen bør deles op i to individuelle uddannelser. På den måde kan vi få bedre håndværkere ud på den anden side, som allerede fra skolebænken har en stor viden om ét specifikt område. I vores tilfælde blikkenslagerfaget.

Rekruttering af blikkenslagere hos os

Da vi gerne vil være med til at gøres landets blikkenslager-studerende så dygtige som muligt, tager vi jævnligt lærlinge ind hos. Hos os får de god tid til at dykke ned i blikkenslagerfaget og at dygtiggøre sig i håndværket.

De ledsages altid af en professionel blikkenslager, som sikrer, at arbejder udføres korrekt, så vores kunder får et godt stykke arbejde, der er korrekt udført.

Blikkenslagerarbejde af Steffen Petersen ApS

At være blikkenslager er ikke en beskyttet titel. Derfor kan alle bruge denne betegnelse - hvilket også mange VVS'ere vælger at gøre. Hos Steffen Petersen ApS kalder vi os det, fordi vi er blikkenslagere - hver og én.

Vi har mange års erfaring med blikkenslagerfaget. Derfor kan vi tilbyde vores kunder i og omkring Viby godt håndværk med både teoretisk og praktisk erfaring bag. Det vigtigste kendetegn for os er, at vi er kvalitetsbevidste.

Vi giver garanti for, at de håndværkere, der kommer ud til den enkelte kunde, ved, hvad de foretager sig. Vi har forstand på vores arbejdsopgaver, og så er vi altid tro over for vores kunder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.