Annoncørbetalt indhold

Hvad er BureauBureau og hvilken værdi giver det dig?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Langt de fleste forretningsdrivende ved at marketing er essentielt for at overleve på markedet og stort set alle sammen ved også at det giver bedst værdi at outsource den del til nogen der rent faktisk har en passion og er dygtige til det.

Der er selvfølgelig udtagelser som f.eks. Iværksættere som må have alle eller i hvert fald mange af hattene på selv men det giver bare et andet resultat når der er professionelle inden over.

Annonce

Det er blandet andet en af grundene til at der er enormt mange markedsføringsbureauer på markedet, men det er altså ikke så simpelt som det lyder.

Det er ikke kun efterspørgslen der gør markedet stort og at det hurtigt kan blive overskueligt for dig som forbrugere at finde rundt i.

Det er nemlig fordi der er mange forskellige specialiserede bureauer som er eksperter i grene af marketing som f.eks. Online annoncering, Branding eller det kreative aspekt osv.

Selv inde for samme gren af marketing er der ikke 2 bureauer der er ens, der er nemlig mange forskellige måder at anskue problemet og løsningerne på og det gør det til en kompleks størrelse.

Det er altså ikke uden grund at forretningsdrivende der har haft behov for et bureau, ikke kan finde hoved og hale i hvor de skal starte henne på jagten efter et marketingbureau.

Men som altid når der er et problem, er det ofte at nogen der finder en løsning og det er også sket i denne situation.

BureauBureau har nemlig skabt en platform hvor du kan finde det lige præcis det digitale bureau der passer til dig. De er skabt med henblik på at synliggøre hele branchen som førhen har været svært at navngivere rundt i med spørgsmål som, hvad for nogle bureauer er der, hvad er forskellen mellem dem og hvordan finder jeg det bureau der passer bedst til mig.

Fordele ved at bruge BureauBureau

Der er den naturlige fordel ved at bruge platforme og det er selvfølgelig tid, den anden ting er at du få et bureau der passere bedre til dig og det er en værdi man ikke må undervurdere, det kan nemlig være alfa-omega at finde det bureau der passer til din virksomhed. Sidst men ikke mindst har BureauBureau nemlig sørget for at lave en aftale med alle de Marketing bureauer der bruger sitet til at skaffe kunder. Aftalen er til for at udgå, at medarbejderne sidder og brænder husleje af, så er bureauerne villige til at reducere timepriserne. Er du lidt fleksibel kan du altså spare rigtigt mange penge.

Der er altså mange fordele ved at bruge BureauBureaus platform, faktisk så mange at det ikke ville give mening ikke at bruge den næste gang du skal ud og lede efter et bureau til din markedsføring uanset om det er online markedsføring eller produktion af film og om det er i Århus eller København.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.