Annoncørbetalt indhold

Hvad er track and trace, og hvilke fordele har det?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som sender eller modtager af en pakke er det altid rart at vide, hvor ens pakke er henne, og hvornår den forventes at blive leveret. Vi har alle prøvet at skulle modtage en pakke, man glæder sig til, og spændingen er til tider ulidelig hård at holde ud, mens man venter og venter. Derfor er der bare ikke noget værre end ikke at vide, hvor ens pakke befinder sig i verden. Det problem er løst med den smarte teknologi track and trace. Denne artikels formål er at give dig en kort opsummering af, hvad track and trace egentlig er for noget, samt hvilke fordele track and trace giver dig, når du sender pakkepost.

Du kan købe pakkelabel hos Gul og Gratis, når du skal sende pakker med for eksempel dao, GLS og Bring. Priserne er altid nogle af de laveste på pakkelabels i Danmark.

Annonce

Hvad er track and trace?

Track and trace giver dig muligheden for at modtage detaljerede oplysninger om din pakke, mens den er undervejs. Det sker ved, at pakken scannes digitalt, hver gang den ankommer til et nyt sted på dens rejse, og disse informationer registreres online under det pakkenummer, pakken har, og bliver så tilgængelige for dig som sender eller modtager, når den scannes. På denne måde kan du følge pakkens færd fra første til sidste lokation på rejsen. Det eneste, man skal bruge, er pakkens forsendelsesnummer (en talkode), både som sender og modtager, som man så taster ind på pakkedistributørens hjemmeside og får informationerne herefter.

Hvilke fordele er der ved at bruge track and trace?

Der findes mange fordele ved at anvende track and trace. Her vil de vigtigste blive ridset op. Som afsender, både som privatperson eller som erhvervsdrivende, er fordelen, at du giver dine kunder adgang til at følge pakken hele vejen til døren, hvilket giver kunden ro i maven. Samtidig kan du selv, som afsender af pakken, sikre dig, at den er på rette vej, og at den er modtaget, når den bliver det. Dermed undgår du, at kunder for eksempel snyder og siger, de ikke har modtaget en pakke, hvorefter du, som hæfter for pakken, er nødt til at sende en ny.

Som modtager af en pakke er fordelen som nævnt, at du kan få ro i maven med hensyn til, hvor din eftertragtede pakke befinder sig i verden. Det, at du kan se og følge pakkens færd, betyder også, at du oftest kan se, hvornår pakkeposten forventes at levere din pakke på din hjemmeadresse. Det betyder, at du ikke skal afsætte en hel dag eller flere dage på at vente ved døren for at sikre dig, at pakken er ankommet. Det sparer dig altså tid og giver dig ro i maven, mens du venter.

Med denne korte indføring i track and trace er du forhåbentlig blevet en smule klogere på, hvad det er for noget, samt hvilke fordele det har, både som afsender og som modtager. Track and trace er kommet for at blive og vil kun fortsætte med at stige i popularitet, så næste gang, du sender en pakke, så sikr dig, at det er med track and trace.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.