Annonce
Østjylland

Hvad f****n: Pludselig stod der to køer i indkørslen

Jonas Kjær og resten af beboerne på Søkrogen i Odder fik sig noget af en overraskelse lørdag, da der pludselig var ubudne gæster på villavejen.

ODDER: Det er ikke hver dag, man får ubudne gæster med den kampvægt, som beboerne på Søkrogen fik lørdag middag.

To køer dukkede pludselig op på den lille villavej i Odder, hvor de kom løbende hen af vejen og stillede sig i forhaven ved et af husene.

Kreatur-overraskelsen blev fanget på kamera af Jonas Kjær, som lagde videoen på den lokale Facebook-gruppe 8300 Hjælp Odder lørdag eftermiddag, hvortil han skrev: "Nogle der mangler to hvidhovede køer?"

- Ja, min mor og jeg stod ude i haven, da vi lige pludselig så to køer komme løbende hen af vores vej. Vi skyndte os at komme i kontakt med naboerne, og vi fik dem lokket ind i en krog, hvor de stod i omkring en halv time, siger Jonas Kjær til Stiften.dk.

Kort efter var hele vendepladsen fyldt med beboer, og der blev ringet 114.

- Jeg valgte så at gå op til et fælles areal, hvor der plejer at være indhegnede køer. Og der var der også en masse mennesker, der stod med to helt andre køer. Så jeg tror, det var de fleste køer, der var løbet væk, fortæller Jonas Kjær.

Kommentarsporet på Facebook-opslaget fløj derudaf, og mens folk både spurgte ind til episoden og grinede med, kom en landmand forbi huset i Odder med en traktor og vogn, så de to køer igen kom i sikkerhed.

Annonce
Hvad byder man uventede gæster? Det kan en familie i Odder formentlig svare på. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce