Annonce
forside

Hvad kan kilderne bruge Stiften til: Food Festival ville ikke være det samme uden byens avis

Anna Lund, direktør for Food Festival, ser Århus Stiftstidende som en afgørende aktør i forhold til, hvor mange besøgende de får på festivalen. - Vi har brug for avisen til at rive borgerne ud fra supermarkederne og ned på græsset og møde landmændene og michelin-kokkene, forklarer hun. Foto: Jens Thaysen

Når man skal invitere hele Aarhus og oplandet til Food Festival, er Århus Stiftstidende uundværlig, mener direktøren for festivalen, Anna Lund. Hun ved ikke, hvor Food Festival var i dag, hvis ikke det var for avisen og dens læsere.

AARHUS: Når man hele året knokler for at stable et arrangement på benene, er det altafgørende, at man kan få sit budskab ud til borgerne i Aarhus og oplandet, forklarer Anna Lund, direktør for Food Festival.

Og der er Århus Stiftstidende en kæmpe hjælp.

- Hvordan får vi sagt, at det er nu, så folk ikke først får øjnene op for det bagefter? Vi har ikke selv mandskab til at kommunikere ud med den volumen, som Århus Stiftstidende kan dagene op til og under, fortæller hun. Det ville kræve en hel kommunikationsafdeling mere.

- Derfor er avisen en uundværlig forlænget arm for os. Hvis ikke det var for Århus Stiftstidende, så ved jeg ærlig talt ikke, hvor vi var, siger Anna Lund.

Det, som avisen kan, er at ramme bredt og ramme nogle engagerede læsere, der er interesserede i, hvad der sker i byen - og som orienterer sig gennem avisen. Det er abonnenterne, børnebørnene og svigerfamilien på Djursland.

- Vi vil jo gerne ramme børnefamilierne og alle os dødelige mennesker, der måske kun kan lave 5-7 retter. Dem, som ikke kan fritere en rødbede, siger Anna Lund.

Dem fanger man gennem avisen og ikke på deres egen Facebookside. På den måde bliver Food Festival ikke kun for de inkarnerede mad-elskere, der automatisk sætter kryds i kalenderen, så snart det omhandler mad - men alle typer. For hele familien, for dig og mig, forklarer hun.

Derfor er de afhængige af, at nogen fortæller om dem og det, de laver, og som kan ramme Aarhus og omegn, som de sociale medier ikke kan. Så kan alle i Aarhus møde landmanden og Michelin-kokken på græsset ved Tangkrogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];