Annonce
forside

Hvad kan kilderne bruge Stiften til: Food Festival ville ikke være det samme uden byens avis

Anna Lund, direktør for Food Festival, ser Århus Stiftstidende som en afgørende aktør i forhold til, hvor mange besøgende de får på festivalen. - Vi har brug for avisen til at rive borgerne ud fra supermarkederne og ned på græsset og møde landmændene og michelin-kokkene, forklarer hun. Foto: Jens Thaysen

Når man skal invitere hele Aarhus og oplandet til Food Festival, er Århus Stiftstidende uundværlig, mener direktøren for festivalen, Anna Lund. Hun ved ikke, hvor Food Festival var i dag, hvis ikke det var for avisen og dens læsere.

Annonce

AARHUS: Når man hele året knokler for at stable et arrangement på benene, er det altafgørende, at man kan få sit budskab ud til borgerne i Aarhus og oplandet, forklarer Anna Lund, direktør for Food Festival.

Og der er Århus Stiftstidende en kæmpe hjælp.

- Hvordan får vi sagt, at det er nu, så folk ikke først får øjnene op for det bagefter? Vi har ikke selv mandskab til at kommunikere ud med den volumen, som Århus Stiftstidende kan dagene op til og under, fortæller hun. Det ville kræve en hel kommunikationsafdeling mere.

- Derfor er avisen en uundværlig forlænget arm for os. Hvis ikke det var for Århus Stiftstidende, så ved jeg ærlig talt ikke, hvor vi var, siger Anna Lund.

Det, som avisen kan, er at ramme bredt og ramme nogle engagerede læsere, der er interesserede i, hvad der sker i byen - og som orienterer sig gennem avisen. Det er abonnenterne, børnebørnene og svigerfamilien på Djursland.

- Vi vil jo gerne ramme børnefamilierne og alle os dødelige mennesker, der måske kun kan lave 5-7 retter. Dem, som ikke kan fritere en rødbede, siger Anna Lund.

Dem fanger man gennem avisen og ikke på deres egen Facebookside. På den måde bliver Food Festival ikke kun for de inkarnerede mad-elskere, der automatisk sætter kryds i kalenderen, så snart det omhandler mad - men alle typer. For hele familien, for dig og mig, forklarer hun.

Derfor er de afhængige af, at nogen fortæller om dem og det, de laver, og som kan ramme Aarhus og omegn, som de sociale medier ikke kan. Så kan alle i Aarhus møde landmanden og Michelin-kokken på græsset ved Tangkrogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce