Annoncørbetalt indhold

Hvad koster det at omregistrere en bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man køber eller sælger en bil, skal den omregistreres til den nye ejer. Det er heldigvis ganske let at gøre, og kan klares på flere måder. Derfor skal du naturligvis blot vælge den løsning, der virker som den bedste løsning for dit vedkommende.

I dag vælger de fleste af benytte enten SKATs hjemmeside eller appen Ejerskifte. Det er dog ikke alle, der vælger at gøre dette, for nogen foretrækker fortsat at møde op på Motorkontoret eller hos en nummerpladeoperatør.

Annonce

Hvorvidt man vælger den ene eller anden løsning, har dog ikke den store betydning. Det vigtigste er, at omregistrering bliver foretaget. Dog bør det nævnes, at der er forskel på prisen for omregistrering af bil, alt afhængigt af, hvilken af disse løsninger man vælger.

Pris for omregistrering af bil

Når man skal omregistrere en bil, kan det - som sagt - ske på flere måder. Uanset hvilken af disse måder man vælger, er det ikke gratis. Heldigvis koster det dog ikke det store. Der kan dog ikke gives én specifik pris, da det afhænger af, hvilken måde man vælger at omregistrere køretøjet på.

Du kan omregistrere dit nye køretøj på fire måder, der hver især har forskellige priser:

●     Du kan gøre det online i Motorregistret for en pris på 340 kroner

●     Du kan gøre det i appen Ejerskifte for en pris på 340 kroner

●     Du kan gøre det hos en nummerpladeoperatør for en pris på 380 kroner plus gebyr

●     Du kan gøre det hos en motorekspedition for en pris på 380 kroner plus 100 kroner for personlig betjening

Som der er givet udtryk for før, har det ikke den store betydning, om man vælger det ene eller det andet. Det er helt op til én selv at vælge. Det vigtigste er blot, at man er sikker på, at omregistreringen er blevet foretaget på korrekt vis.

Hvornår skal en bil være omregistreret?

Hvis du har købt en bil, har du pligt til at sørge for, at den enten er blevet omregistreret eller afmeldt inden for fire hverdage. Såfremt det ikke bliver gjort, kan sælger tage kontakt til Motorstyrelsen, der herefter vil sørge for, at køretøjet bliver afmeldt.

Det vil også sige, at er det dig, der er køber af bilen, er det dog også dig, der har ansvaret for at omregistrere eller afmelde din nye bil inden for fire hverdage fra købet. Er det ikke gjort, kan sælger - som sagt - afmelde den helt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.