Annoncørbetalt indhold

Hvad koster en hjemmeside egentligt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en start-up, en virksomhed eller går du måske og har en lille (eller stor) drøm om at starte noget op selv? Så skal du have hjemmeside, der virker professionel og som kan være oplysende overfor dine kunder og potentielle kunder. Det er simpelthen en essentiel del af markedsføring. Mange kunder interagerer med din virksomhed online, før de vælger at købe et produkt fra dig eller besøge din fysiske butik.

Det er afgørende at få en hjemmeside, som kan opfylde dine behov og som ikke er for dyr. Som med alt andet markedsføring, så skal det kunne betale sig, så du har sikkert spurgt dig, selv, hvad sådan en hjemmeside koster.

Annonce

Varierende priser

En hjemmeside pris bliver afgjort af en hel række faktorer og som med meget andet, så er det ikke altid, at man kan spare penge på at købe den billigste løsning. Derfor skal du overveje nogle forskellige faktorer, når du skal have en hjemmeside. Prisen afhænger af hvilken løsning, du vælger.


Professionel eller hjemmelavet?

Du skal tage stilling til, om du kan lave en hjemmeside selv. Svaret er helt sikkert ja, men du ville skulle ofre rigtig, rigtig mange timer på at lære et helt ny færdighed. Den tid er måske bedre givet ud på at tjene penge, imens der er en kyndig person, som kan udvikle og opsætte hjemmesiden for dig, efter dine ønsker. Så kan du købe en professionel hjemmeside-designer, der kan lave den hjemmeside - præcis som du drømmer om.


En hjemmeside-designer vil få din hjemmeside til at virke professionel og ordentlig. Det vil give tillid til din forretning. Hvis det første indtryk du får af en virksomhed, virker hjemmelavet og rodet, så ville du heller ikke selv tænke, at de var de rigtige til at varetage en opgave. Hvis du har meget tid og lyst, så kan du sagtens kaste dig ud i hjemmesideprogrammering.


Kundekartotek eller webshop?

Hvis du skal bruge din hjemmeside som en platform, hvor du sælger varer eller ydelser, eller hvor du samler data om dine kunder, så skal du være opmærksom på, at du skal leve op til række lovkrav. Din hjemmeside skal være GDPR-godkendt, og den skal være forbundet med et sikkert betalingssystem. Der kan derfor være behov for at konsultere en, der har styr på de krav, der er til en hjemmeside eller en webshop. Alle de priser vil skulle regnes med i den forventede pris for hjemmesiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.