Annoncørbetalt indhold

Hvad skal en jobansøgning indeholde?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du af den ene eller den anden grund usikker på, hvad du skal have med i din jobansøgning? Så er du kommet til det rette sted. Når du søger et arbejde, er der nemlig visse ting, som du skal huske at inkludere i det, du sender til arbejdsgiveren. Det er det flere årsager til, men det er ikke altid lige nemt at regne ud, når du selv sidder og skriver. Derfor er her en oversigt over nogle af de vigtigste ting, som din ansøgning skal indeholde.

Et CV og et følgebrev

Annonce

Når du søger et job, er der primært to ting, som du skal huske at inkludere. Det er nemlig dit CV og en motiveret ansøgning eller et følgebrev. I dit CV vil du typisk inkludere en liste over blandt andet:

·        din uddannelse

·        arbejdserfaring

·        relevante kompetencer

I din motiverede ansøgning vil du med dine egne ord beskrive, hvorfor du med din uddannelse, erfaring og dine kompetencer er den rette kandidat til jobbet. På den måde hænger de to dele uløseligt sammen.

Din argumentation for, hvorfor du skal have jobbet

Som tidligere nævnt skal du bruge din motiverede ansøgning til med egne ord at beskrive, hvorfor du er den rette kandidat til jobbet. Derfor er det også vigtigt, at du forholder dig til, hvad arbejdsgiveren efterspørger i jobannoncen. Du kan med fordel skrive en liste til dig selv, som indeholder alt, der bliver efterspurgt i jobannoncen. Så kan du nemlig forklare for arbejdsgiveren, hvordan du lever op til disse krav, og ikke mindst hvordan du kan være den rette kandidat, selvom du måske ikke lever op til enkelte krav.

Dine kontaktoplysninger

Du skal huske at inkludere informationer om, hvordan arbejdsgiveren kan komme i kontakt med dig. På den måde er det nemlig nemt at få fat i dig, hvis du er så heldig at blive inviteret til en samtale. Det er som regel en god idé at inkludere både:

·        Mobilnummer

·        Eventuelt fastnetnummer

·        E-mailadresse

·        Og adresse

Det skal være tydeligt for arbejdsgiveren, så han eller hun ikke skal bruge tid på at lede efter det. Hvis arbejdsgiveren har meget travlt med at finde de rette kandidater, kan du risikere, at en lille detalje som for eksempel dette kan komme i vejen for succes. Derfor skal det altså bare være på plads.

Hvis du har en tidligere arbejdsgiver, der er villig til at give deres anbefaling af dig, er det også vigtigt, at du inkluderes hans eller hendes kontaktoplysninger i din ansøgning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.