Annonce
Aarhus

Hvad sker der her? Byggeri indstillet på grund af 'arkitekts fejl'

Sådan ser der ud på grunden ved Nordre Strandvej i Risskov. Privatfoto

Et lille skilt på et hegn i Risskov fortæller en halv historie om, hvorfor grunden bag hegnet er tom.

AARHUS: Har du et bud på, hvad en "basal fejl" fra en arkitekt kan betyde?

Sådan står der nemlig på et hegn, der omgiver grunden på hjørnet af Nordre Strandvej og Pilevej i Risskov. Grunden er tom, og med den placering skulle man ellers nok synes at det var værd at bygge et hus på grunden. Men det er ikke sket endnu, i stedet er byggeriet på pause. Og forklaringen? Den står på et lille skilt, der er sat op på hegnet.

- Info: Byggeriet er midlertidigt stoppet på grund af tidligere arkitekts basale fejl, står der uden yderligere forklaring.

Og nu, kære læser af Århus Stiftstidende, er spørgsmålet. Ved du, hvad arkitekten har gjort?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce