Annonce
Kultur

Hvad synes du om Helga Exners smykker?

Helga Exner viste nogle af avisens læsere rundt på udstillingen på Odder Museum. Foto: Morten Pape
Annonce

Odder: En række af avisens abonnenter var torsdag aften med Horsens Folkeblad på besøg på Odder Museum. Her fortalte smykkekunstner Helga Exner om sit liv, og hun viste rundt i den store udstilling, som har fået titlen "Et Smykkeeventyr."

Den rummer værker fra forskellige perioder af Helga Exners lange liv som smykkemager, og smykkerne faldt i gæsternes smag.

Foto: Morten Pape
Annonce

Linea Nielsen, Horsens

- Jeg er betaget, fordi der er en historie bag. Jo mere, man lærer om hendes baggrund og historie, jo mere forstår man. Hun er et menneske, der har været så meget igennem og bevaret så meget skønhed. Der er ikke meget, der har så meget sjæl som hendes smykker.

Annonce

Elsebeth Hansen, Horsens

- De er fantastiske. Hun har skullet bruge mange kræfter på at overleve, og så har hun oven i købet haft overskud til at lave fantastisk smukke ting, der fortæller hendes livshistorie fra a til z.

Foto: Morten Pape
Annonce

Inger Helbo, Stilling

- Det er helt fantastisk. Hun har været på en evig flugt, hun er også blevet skilt og har fået børn igen. Jeg har også set hendes udstilling "Böhmen liegt am Meer" på museet i Skanderborg. Hendes smykker er så forskellige, og der er så meget i hvert enkelt af dem.

Foto: Morten Pape
Annonce

Carsten Grønfeldt, Odder

- Det er en fantastisk udstilling. Jeg er overrasket over, så mange forskellige smykker, der er. Og jeg har ikke været så tæt på før. Det er også fint, at vi har fået hendes historie. Jeg synes, det er flot. At hun laver smykker som installationer, hvor man kan tage smykket af og hænge det tilbage, gør det dobbelt. Det er et rigt liv, hun har haft.

Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce