Annonce
Livsstil

Hvis du mangler en valentine: Madmarked tilbyder speeddating

Der er gjort klar til en aften i romantikkens tegn på valentinsdag torsdag 14. februar. Foto. Aarhus Central Food Market

Vanlentine's Day er lige om hjørnet, men har man ingen at dele den med, byder Aarhus Central Food Market og dating.dk på gratis speeddating.

Annonce

AARHUS: Den amerikanske udgave af valentinsdag, hvor man sender et kort til sin udkårne eller måske endda inviterer sin bedre, måske kommende halvdel, på en romantisk date, er efterhånden også her i Danmark blevet et populært og årligt tilbagevendende indslag.

Nu er det jo ikke alle, der har eller ønsker sig en at dele dagen med, men for de singler, der mangler, tilbyder Aarhus Central Food Market i samarbejde med dating.dk en ganske gratis speeddating.

- Vi har pyntet hele markedet flot op med masser af hjerter, og jeg synes, at stemningen emmer af lige præcis det, valentinsdag handler om: At hygge sig over et velsmagende måltid i romantiske omgivelser, skriver Aase Veronika Skov, markedets direktør, i en pressemeddelelse.

Deltagerne sammensættes efter alder og køn, og speeddatingen finder sted torsdag 14. februar fra klokken 17-19, hvorefter der er reserveret langborde til deltagerne. Det er gratis at deltage, men mad og drikke udover en velkomstdrink er for egen regning.

Tilmelding foregår ved at oprette en profil på dating.dk eller ved at skrive til eva@dating.dk senest søndag 10. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce