Annoncørbetalt indhold

Hvor sikker er din bolig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sikr din bolig mod indbrud

Efter en lang periode med nedgang i begåede indbrud, ses en stigende tendens i antal indbrud i sommeren 2021.

Annonce


Dette skal ses i lyset af, at indbrud post corona-nedlukningen er på vej til at vende tilbage til et højere niveau. Ifølge statistik har Danmark gennem en årrække været det land i EU med flest indbrud pr. indbygger, så derfor er der stor incitament til at holde antallet af indbrud nede.


Dog viser de nyeste tal på området allerede, at der har været en stigning på 35% i andet kvartal 2021 sammenlignet med andet kvartal 2020, hvorfor tendensen går i den forkerte retning. Generelt handler det om, at vi ikke skal inspirere indbrudstyvene til at genoptage deres kriminalitet, hvilket vi skal undgå ved at hjælpe hinanden med at passe på vores hjem. Derfor vil denne artikel i det følgende komme med nogle god bud på, hvordan vi kan gøre dette.


Ifølge Danmarks største sikringsvirksomhed, Bagger Låse & Låse A/S, udtaler salgsdirektøren Thomas Bagger at de på det seneste bestemt har fået et øget antal henvendelser fra private kunder, der ønsker mere sikring af deres bolig, hvor der under corona nedlukning har været mindre efterspørgsel fra private kunder, hvilket også kan bekræfte tendensen til, at antallet af indbrud af stigende.

 

Hvad kan du gøre for at forebygge indbrud?

Af det følgende fremgår en række råd til, hvordan du kan forebygge, at der bliver begået tyveri i dit hjem:


  1. Skræm tyven væk med alarmskilte
  2. Drøm nøglen under dørmåtten
  3. Ringeklokke med video
  4. Klip hækken


Indbrudssikring eksperten Bagger Låse har samlet hele 25 gode råd mod indbrud.


Der er rent faktisk 3 gange så stor sandsynlighed for tyveri, hvis ikke du skilter med at have alarm i hjemmet. Derfor bør du spørge alarmselskabet om skilte, gerne med refleks i, hvilket tyven kan spotte fra lang afstand, selvom der er mørkt.


Efterhånden kender tyven de klassiske gemmesteder for nøgler, hvorfor du skal være meget påpasselig med f.eks. at gemme nøglen under dørmåtten. Du skal være opmærksom på, at forsikringen ikke dækker 100%, hvis tyven kommer ind i huset med nøgle.


Det første, som mange indbrudstyve gør, er at ringe på dørklokken for at undersøge, om der er nogen hjemme. Derfor kan du anskaffe en af de nye dørklokker, der opfanger bevægelse og starter en videooptagelse. Herved har du indbrudstyven på film allerede inden, han har brudt ind. Det kan også være en god ide at holde hækken på din grund kortklippet, hvilket giver bedre muligheder for dine naboer i forhold til at holde øje med din bolig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.