Annoncørbetalt indhold

Hvor vigtigt er det årlige tandlægebesøg?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvert år undgår eller glemmer mere end hundrede tusinde danskere at tage den årlige tur til tandlægen. Dette er ikke kun uheldigt for dig, men også for samfundet. 


Annonce

Dårlig tandpleje koster både enkeltpersoner og staten en formue. En årlig kontrol er derfor ikke kun forebyggende og vigtigt for en god tandpleje. Det reducerer også risikoen for nødvendige, men komplicerede behandlinger og kirurgiske indgreb. Selvom komplicerede behandlinger og kirurgiske procedurer er ting, der kun skal gøres i de værste tilfælde, er forebyggende arbejde afgørende for at opretholde god tandpleje.


TannlegeTeam Oslo vil gøre tandlægebesøget lettere at forholde sig til. Vi tilbyder derfor alle behandlinger under samme tag. Hos os laver vi alt fra forebyggende arbejde til komplicerede indgreb, når det er nødvendigt.

Du venter for længe

Ved at undgå et besøg hos tandlægen, enten bevidst eller ubevidst, med jævne mellemrum, er risikoen for dårlig tandpleje stor. Huller i tænderne er måske ikke så skræmmende i sig selv, men over tid kan de føre til infektioner i munden, som derefter spredes rundt i resten af kroppen. Hvis du lader det vente i for lang tid, kan infektionen føre til langt mere omfattende sygdom.


Udover dette har tænder, samt bid og tandkød, en enorm indvirkning på livskvaliteten. For eksempel er en velfungerende tyggefunktion vigtig for fordøjelsen. Men det er i sådanne tilfælde ikke altid nemt at se sammenhængen. Flere ser først disse fysiske bivirkninger efter et besøg hos en professionel tandlæge. Vedvarende smerter i tænderne kan også være en stor psykisk belastning.


Hvis smerterne allerede har meldt sig, er det desværre normalt for sent med forebyggende tiltag.

Skræmmende priser og et forvirrende system

Vi hører hele tiden om høje tandlægepriser og ville derfor reformere systemet for et bedre og billigere tandplejetilbud til alle. Nogle personer er også tilbageholdende med at tage kontakt til sundhedssystemet generelt. Bare tanken om undersøgelser, behandlingsforløb og henvisninger kan for nogle virke overvældende.


Når den årlige kontrol hos tandlægen er nødvendig eller ved nødstilfælde, vil TannlegeTeam Oslo hjælpe dig med at finde den rigtige pris og den rigtige behandling. Hos os finder du et behandlingstilbud, der matcher dit budget. Selvfølgelig er det nemmere at forholde sig til besøget, når alle dele af behandlingen foregår ét sted.


Hvis du stadig har brug for hjælp til udgifterne hos tandlægen, vil vi vise dig, hvordan Danmark kan dække hele eller en del af regningen.

Tandlægeskræk

Tandlægeskræk et stort samfundsproblem, som berører næsten hver femte dansker. Et stigende antal tandlæger ønsker derfor at fokusere mere på denne udbredte frygt, der skaber ringe i vandet i den danske folkesundhed. For flere mennesker kan skrækken opleves så stærkt, at den i sidste ende kan gå ud over livet og sundheden.


Hos TannlegeTeam Oslo tilbyder vi eksperthjælp fra dygtige behandlere; enten i form af samtaleterapi eller ved at du bestemmer tempoet og fremgangsmåden i løbet af timen. Vi er kendt for at reagere på sådanne problemer på en forstående og omsorgsfuld måde.

Æstetisk behandling

Det bliver mere og mere almindeligt at få æstetiske behandlinger for et smukt smil. For mange, indebærer dette tandblegning eller indsættelse af facader. Husk, at sådanne behandlinger bør udføres af en professionel praktiserende behandler.


Der er mildere produkter til hjemmeblegning på markedet – men mange tyer til udenlandske produkter, der er langt stærkere, end dem de får i butikkerne i Danmark. Det er med god grund, at sådanne produkter ikke sælges her i landet. Flere af de kemikalier er så hårde ved tænderne, at tandblegning kan forsage uerstattelig skade.


På TannlegeTeam Oslo udfører vi en omfattende tandplejevurdering, før vi anbefaler at blege dine tænder, og vi tilbyder kun professionelle produkter af den bedste kvalitet. Hvis en undersøgelse af tændernes tilstand og generelle tandsundhed ikke udføres på forhånd, kan vitale dele af tænderne blive beskadiget. Selvom du vil have hvide tænder, er det særligt vigtigt, at der hverken er huller eller områder med slidt emalje. Dette kan føre til meget alvorlige komplikationer og alvorlige smerter.


Et folkesundhedsproblem

Selvom vi statistisk set ser en forbedring i forekomsten af livsstilssygdomme, med et øget fokus på sundhedsfremmende tiltag såsom motion og en god kost, skyldes tandhelbredsproblemer til en vis grad fortiden.


Større indsigt i, hvordan dårlig tandpleje har konsekvenser for resten af kroppens funktioner, hvor man kan finde den rigtige behandling og ikke mindst hvor (og hvordan) den enkelte kan finde en behandling, der er tilpasset deres eget budget, vil være afgørende i de kommende år.


Hos TannlegeTeam er vi klar til at hjælpe dig med at opretholde en god tandpleje, fra i dag og resten af livet!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.