Annoncørbetalt indhold

Hvordan får man et godt firmaevent i København

Denne artikel er sponsoreret af Complete Event

København er en fantastik legeplads til firmaevents, da mulighederne er rigtig mange. Et godt firma event i København er baseret på en spændende og sjov aktivitet, som også kan afsluttes med en dejlig middag, inden en tur på et af byens mange cocktailsteder. I Complete Event er vores opskrift på et godt firmaevent, at man får lov at opleve Københavns smukke gader og historie i f.eks. vores spændeden GPS-dyst eller GPS-dyst i kanalerne, inden man slutter dagens aktivitet af med en middag på Madklubbens Bistro-De-Luxe. Vores GPS-dyst, hvad enten man laver den på land eller i vand, er ekstremt populær, fordi man får lov at opleve byen på en ny og spændende måde, samtidig med der skal løses krævende og udfordrende opgaver på hvert hold. Det gode ved lige netop den aktivitet er den kan starte og slutte præcis hvor I befinder jer.

Hvad gør et firmaevent specielt? Der er mange faktorer som spiller ind, når et event skal gå op i en højere enhed. Først skal aktiviteten selvfølgelig være rigtig, så alle i firmaet finder det sjovt og samtidig afstemt niveaumæssigt så alle kan deltage på lige fod. Herefter skal der være en konkurrencedel, så der også er en håneret eller præmie når aktiviteten er slut. Det plejer at give anledning til gode snakke når man den efterfølgende mandag mødes til frokost i kantinen. Afslutningsvis er det også en god ide at slutte af med lidt dejlig mad. Enten en menu man selv har lavet i vores kokkeskole, eller på en af de restauranter vi samarbejder med.

Hvilke slags event kan man lave i København? Man kan lave mange forskellige typer events i København, vi tilbyder alt fra GPS-løb og Droneflyvning, til flødebollekurser og Gådespil. Uanset hvilke events du laver, så kan I være sikker på, at det er nøje afstemt med jer, så alle får en dejlig oplevelse. Vi tilbyder både events for drengene der gerne vil have fart over feltet med vores hurtige Racerbiler eller Droner, men også til pigegruppen som gerne vil lave flødeboller eller udvide deres evner i et køkken til vores Kokkeskole. Er I flere eller har god tid, kan vi lave en 3- eller 5-kamp som kan deles op, så alle kommer igennem de samme udfordringer, inden et vindende hold kåres.

Hvordan vælger jeg det rigtige event? Alle vores kunder er i tæt dialog med vores instruktør. På den måde sikre vi, at der ikke er noget som bliver overset og skulle I have særlige ønsker så som hold, tidspunkter, præmier mm., så er det også jeres instruktør som hjælper med dette. Når I skal udvælge hvilken aktivitet / event I skal lave til firmaets næste firma event, så bliver I stillet et par indledende spørgsmål som kan hjælpe Complete Event med hvilke typer arrangementer der kunne være relevant. Vi har på vores hjemmeside et spændende udvalg med en god beskrivelse af de aktiviteter vi tilbyder, som I også kan få sendt til jeres mail. Vi er altid klar ved telefonen og hjælper meget gerne med ideer til jeres firma / afdelings næste teambuilding.

Forslag til gode firma events Vi foreslår altid en spændende GPS-dyst i København eller en hæsblæsende Droneflyvning. Det kan også være I gerne vil prøve kræfter med vores Pistolskydning eller Fjernstyret racerbil. Er I rigtig mange, kan I prøve vores 3- eller 5-kamp hvor I dyster i flere aktiviteter på samme tidspunkt.

Denne artikel er sponsoreret af Complete Event

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.