Annoncørbetalt indhold

Hvorfor er POS systemer essentielle i din dagligdag?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har arbejdet i en fysisk forretning, har du sandsynligvis stødt på ordet ”POS” på en eller anden måde. Måske har du en idé om hvad det betyder eller måske er du på helt dybt vand. Uanset hvad, så vil vi i denne artikel hjælpe dig med at forklare hvad et POS system er.


Annonce

Hvad er et POS system?

Helt simpelt så stor POS for Point Of Sale som oversat direkte til dansk betyder salgssted. Altså vil det sige et kassesystem hvor transaktionen mellem kunde og virksomhed forgår. Forskellen på et godt POS system og et dårligt POS system er stor, men det kan dog være svært at værdsætte medmindre at man har oplevet et dårligt POS system.


Et dårligt system vil sænke hele din forretnings effektivitet og kundeservice, da det kan give problematikker i forhold til at lave transaktionen hvis POS systemet driller. Det kan fx være at økonomi systemet går offline eller skærmen ikke reagere korrekt. Alt i alt er det med til at sænke oplevelsen for både din medarbejdere og dine kunder.


Ofte består et helt simpelt POS system af en kasse, en printer til bons og en skuffe til penge. Udover det så har forskellige POS systemer muligheder for at integrere flere funktioner således, at du kan skalere din forretning endnu mere. Der findes også mere specialiserede systemer som du kan finde ved at søge efter ”kantiner med fast løntræk” på Google eller andre hjemmesider med søgefunktioner.


Hvad skal du kigge efter i et POS system?

Når du skal til at kigge ind i et POS system, så er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser om hvilke funktionaliteter du har behov for. Det kan være spørgsmål såsom ”Skal mit kassesystem integreres med et økonomisystem?”, ”Er en lager funktion nødvendig?”, ”Hvilken slags support at jeg behov for” og mange andre lignende spørgsmål.


I større kæder kan det godt begynde at være interessant at forbinde POS systemet med dit CRM (Customer Relationsship Manager) system således, at du kan lave fordelsklubber, få mere bruger statistik og uddelegere de rette tilbud til dine kunder.


Hvor anvendes POS systemer?

POS systemer anvendes stort set alle steder hvor der foregår en fysisk transaktion mellem en virksomhed og en privatperson. Det mest hyppige sted er fysiske butikker hvor du kan komme op til kassen med materielle goder hvorefter du betaler penge.


Derudover anvendes POS systemer også i restauranter og kantiner når du skal købe mad. Stort set alle steder hvor du trives til dagligdagen vil være et POS system hvis der er en transaktion. Det kunne også være for services som hvis du skal betale for medlemskaber til fitness, sport og andre aktiviteter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.