Annonce
Debat

Hvorfor lukke for højresving ved Dokk1?

Jeg undrer mig i den grad over, at man lukker for højresving, når man kører ud fra Dokk1 i krydset ved Mindet i Aarhus.

Jeg synes ikke, at man har kigget nok på det kryds, jeg kan da godt se flere løsninger som f.eks. nogle høje chikaner, som går helt op til fodgængerovergangen, så kan man simpelthen ikke snyde sig over.

Opsæt fast overvågningskamera/blitz i det kryds - når det koster på pengepungen, virker det næsten altid.

Kommunen har bygget et kæmpe parkeringshus, men nu gør de det rigtig svært at benytte det. Når man kommer derind, risikerer man, at man næsten ikke kan komme ud igen, medmindre man synes, det er fedt at holde i kø hen langs havnen.

Samtidig har jeg lige bemærket, at Dokk1 søger flere faste parkeringskunder ... det bliver ikke en nem sag, sådan som det står lige nu.

Så det her er ved at blive endnu en århushistorie af de pinlige, lige så pinlig som letbanens historie. Nu er det på tide, at nogen træder i karakter og får løst det her problem til gavn for rigtig mange borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce