Annonce
Horsens

Hybel har vokseværk: Vil bygge nyt domicil langs Silkeborgvej

Det går godt for husfirmaet Hybel, og antallet af medarbejdere er steget kraftigt i de senere år. Derfor vil firmaet nu bygge et nyt og noget større domicil i Bygholm Business Park mellem boligområdet Bygholm Bakker og Silkeborgvej. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det er blevet for trangt i lokalerne på Ove Jensens Allé. Derfor har det lokale husfirma købt 17.000 kvadratmeter jord nord for boligområdet Bygholm Bakker. Målet er at flytte ind i det nye domicil i 2021.

Horsens: Det lokale husfirma Hybel har købt 17.000 kvadratmeter jord i Bygholm Business Park, den stribe erhvervsjord, der ligger mellem boligområdet Bygholm Bakker og Silkeborgvej.

Her vil Hybel bygge et nyt 4700 kvadratmeter stort domicil med tilhørende lager og showroom, fortæller virksomhedens adm. direktør, Brian Langvad.

Salget af jorden, der ligger ved lysreguleringen og indkørslen til Bygholm Bakker, blev konfirmeret på den lukkede del af byrådsmødet mandag aften.

Hybel blev stiftet i januar 2016 og er siden da vokset eksplosivt, fra en lille håndfuld medarbejdere til nu 90 ansatte i Horsens, Roskilde og Aalborg. 60 af dem arbejder i dag på Ove Jensens Allé i Horsens, hvor det i takt med udviklingen kniber med pladsen.

- Vi bygger et domicil, hvor der er plads til 150 medarbejdere. Der er vi jo slet ikke endnu, og det kommer vi heller ikke i nær fremtid. Men vi vil sikre os, at vi bygger et kontor, hvor der er plads til, at vi kan være i lang tid, siger Brian Langvad, der er begejstret for den meget synlige placering ud mod Silkeborgvej, og at motorvejen er lige i nærheden.

- Og så er det samtidig tæt på Horsens, hvilket er vigtigt for de af vores medarbejdere, der bor inde i byen, siger han.

Der er lavet lokalplan for området, så byggeriet af det nye domicil kan i princippet gå i gang med det samme.

- Det er vi nu ikke helt klar til. Vi har endnu kun nogle foreløbige tegninger af byggeriet. Vi tager den tid, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for vores medarbejdere, men målet er, at vi flytter ind i 2021, siger Brian Langvad.

Annonce
Vi tager den tid, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for vores medarbejdere, men målet er, at vi flytter ind i 2021.

Brian Langvad, adm. direktør, Hybel

Borgmester: Der er snart udsolgt

Indtil nu er der i Bygholm Business Park solgt jord til udlejningsfirmaet Festgården, en endnu unavngivet dagligvarebutik og en tankstation. Hybel vil altså også etablere sig i området, og flere vil snart følge efter, vurderer borgmester Peter Sørensen (S).

- Nu er der prikket hul på det. Der er stadig erhvervsjord til salg i området, men jeg forventer, at vi kan melde udsolgt inden for en overskuelig fremtid. Et bud kunne være 24 måneder, sagde han efter byrådsmødet mandag aften.

Peter Sørensen oplyste ved samme lejlighed, at Hybel har sikret sig en option på at købe yderligere 8000 kvadratmeter i Bygholm Business Park.

Det bekræfter Brian Langvad, der dog understreger, at Hybel ikke har nogen aktuelle planer med det stykke jord.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Bundsgaard om gradvis åbning af skoler og institutioner: Det bliver godt for både voksne og børn

AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Annonce