Annonce
Debat

I forplantningens tjeneste: Der er kun to køn

"Tror de virkelig, at de kan styre og påvirke de tanker, som heteroseksuelle mennesker inderst inde føler og tænker over for homoseksuelles udfoldelser i f.eks. det offentlige rum", spørger Bente Nielsen om LGBT-bevægelsen. Arkivfoto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix
Annonce

DEBAT: Det er efterhånden svært at se, hvad det er, LGBT-bevægelsen mere vil opnå. Hovedsagen må vel være lovgivningen: Har de måske ikke fået lov til at indgå ægteskab på lige fod med alle andre? Og har de måske ikke osse fået lov til at adoptere børn osse på lige fod med andre? Hvad vil de så mere?

Eller skal vi derhen, at disse evigt opmærksomhedshungrende mennesker vil agere "tanke-politi"? Tror de virkelig, at de kan styre og påvirke de tanker, som heteroseksuelle mennesker inderst inde føler og tænker over for homoseksuelles udfoldelser i f.eks. det offentlige rum? Eller vil de derhen, at det i virkeligheden er dem, der er de "normale"? I så fald ser det skidt ud for menneskeheden.


Ligegyldigt, hvad nogle forvirrede og krænkelsesparate hjerner fabrikerer, så er der altså kun to køn: Mand og kvinde.


Ligegyldigt, hvad nogle forvirrede og krænkelsesparate hjerner fabrikerer, så er der altså kun to køn: Mand og kvinde. Alt sammen i forplantningens tjeneste.

Når alt kommer til alt, er dette et spørgsmål udelukkende om biologi og ikke om moral!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce