Annonce
Debat

I kø ved Oddervej: Et blinklys vil gøre underværker - selv om det er på landet

"Om eftermiddagen er det helt håbløst, når folk kører hjem fra arbejde, så kan bybussen holde og vente, til en trafikkant forbarmer sig over bussen og stopper for at hjælpe den ud", skriver Per Enevoldsen. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Aarhus Kommune har ikke været så heldig med trafikafviklingen i Malling og ved Hørretvejs udmunding i Oddervej.

Jeg talte for lang tid siden med en medarbejder fra kommunens trafikafdeling, han belærte mig om, at man ikke satte trafiklys op på landet, det var ved Hørretvejs udkørsel fra Mårslet.

Det er stadig lige kaotisk, men der er dog kommet et midterspor, problemet er bare at komme ud i midtersporet. Om eftermiddagen er det helt håbløst, når folk kører hjem fra arbejde, så kan bybussen holde og vente, til en trafikkant forbarmer sig over bussen og stopper for at hjælpe den ud. Det giver ikke mange busser til tiden.

Annonce


Et blinklys vil gøre underværker - selv om det er på landet, er det så rigeligt på sin plads.


I Malling, hvor busserne kommer på Holmskovvej fra Malling og skal videre ved at krydse Oddervej og fortsætte til Odder, der kan bussen holde og vente sammen med otte-ti andre biler - det er helt håbløst at komme over, og det bliver kun værre frem mod Beder-Beringvejens færdiggørelse.

Sidst, jeg skulle igennem krydset, var køen tæt på at nå ned til jernbaneoverskæringen. Et blinklys vil gøre underværker - selv om det er på landet, er det så rigeligt på sin plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce