Annonce
Navne

I spidsen for akutlægebilerne

Allan Bach, Aarhus, er ansat som ledende overlæge for Region Midtjyllands akutlægebiler. Han tiltræder 1. februar. Foto: Region Midt
Annonce

Allan Bach, Aarhus, er ansat som ledende overlæge for Region Midtjyllands akutlægebiler. Han tiltræder 1. februar.

Han får som ledende overlæge det overordnede ansvar for den daglige drift af regionens ti akutlægebiler. Han skal blandt andet sikre den fortsatte udvikling af kvaliteten i patientbehandlingen, og han får en nøglerolle i forhold til at konsolidere og udvikle den nye regionale driftsorganisation, som er etableret efter, at Region Midtjylland selv er begyndt at drive akutlægebiler og ambulancer.

Allan Bach er speciallæge i anæstesiologi og intensiv medicin. Han i dag ansat som overlæge på Regionshospitalet Randers på Operation og Intensiv-afdelingen. Han er samtidig afsnitsleder for akutlægebilerne i Randers og Grenaa. Desuden er han delegerende læge for Præhospitalet og dermed ansvarlig for at sikre, at ambulancepersonalet er uddannelsesmæssigt godt rustet til at sikre høj kvalitet i patientbehandlingen.

Som ledende overlæge kommer han til at indgå i Præhospitalets ledergruppe og skal sammen med ambulancechefen lede akutlægebiler og ambulancer. Han indgår desuden i Anæstesiologisk Specialeråd og i det daglige samarbejde med de ledende overlæger i de anæstesiologiske afdelinger på regionens øvrige hospitaler.

Allan Bach er 41 år, bosat i Aarhus og er i sin fritid blandt andet en engageret hjerteløber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kun 40 nye i Aarhus smittede det seneste døgn: Begynder coronakurven at flade ud?

Debat

Skal somalierne stå for skud for alt?

Aarhus

Corona-tal med vokseværk: Tre mulige forklaringer på udviklingen i Aarhus

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Aarhus

Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek uddelte mundbind til århusianerne: - Vi er nødt til at vænne os til at bruge dem

Annonce