Annonce
Østjylland

Idrætsanlæg i Randers er blevet renoveret

Louise Høeg, formand for sundheds- idræts- og kulturudvalget i Randers, glæder sig over de nye muligheder for idrætsforeningerne i kommunen. PR-foto
Medlemmer af idrætsklubber i Randers Kommune kan nu se frem til bedre forhold ude og inde i idrætshallerne
Annonce

RANDERS: Under coronakrisen besluttede byrådet i Randers at bakke op om det lokale erhvervsliv i Randers Kommune ved at fremrykke en række anlægs- og vedligeholdelsesopgaver. På fritidsområdet har det resulteret i nye parkeringspladser ved idrætsanlæg, dræningsarbejde og nye boldhegn på fodboldbaner, miljørigtigt lys i idrætshaller og renoverede omklædningsrum:

- Det er meget tilfredsstillende, at de mange renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på vores idrætsanlæg allerede er ved at være færdige. Jeg håber derfor, at alle store og små idrætsudøvere i Randers vil have glæde af de mange nye forbedringer, siger Louise Høeg, formand for sundheds- idræts- og kulturudvalget i Randers Kommune.

Annonce

Fokus på hygiejne i omklædningsrum

I Stevnstrup er lokale håndværkere i gang med at lægge sidste hånd på en større renovering af omklædningsrummene i fodboldklubben IFA i Stevnstrup. Rummene har fået nye gulve og vægge. Samtidig er der skiftet rør og brusere i baderummet:


Det er meget tilfredsstillende, at de mange renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på vores idrætsanlæg allerede er ved at være færdige.

Louise Høeg, formand for sundheds- idræts- og kulturudvalget


- Lokalerne er blevet super flotte. De nye gulve og vægge er lette at gøre rene, og rummene er nu blevet lyse og indbydende. Desuden kan vi nu tage et brusebad og regulere, om vandet skal være koldt eller varmt. Det kunne vi ikke tidligere. Vi er meget tilfredse med de nye tiltag, som vi glæder os til at tage i brug, siger Christian Lagoni, formand for Idrætsforeningen i Stevnstrup.

Annonce

Konkrete projekter

I forbindelse med renoveringen er der kommet ny asfalt på p-pladser ved idrætsanlæggene i Havndal, Borup, Øster Bjerregrav samt parkering ved parken på Skovbakken. På Langvangen og i Stevnstrup er omklædningsrum i klubhusene blevet renoveret. Seks idrætshaller har fået ny miljøvenlig belysning og yderligere fire haller er på vej til at få det.

Desuden er drænarbejde på sportspladser i Kristrup, Hornbæk og Dronningborg udført eller under udførelse. Boldhegnene på alle 40 sportspladser er gennemgået, og der er foretaget reparationer på de fleste af dem.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

AGF

AGF henter australier i Manchester City: - En talentfuld og spændende spiller

Annonce