Annonce
Aarhus

Ikke flere færger mellem Aarhus og Samsø: Issehoved lukker

Færgen Issehoved kommer ikke til at sejle mellem Aarhus og Samsø længere i den her omgang. Foto: Kim Haugaard

Den uheldige færge Issehoved, der har sejlet mellem Samsø og Aarhus, lukker.

SAMSØ: Der bliver ikke en rute mellem Aarhus og Samsø i den her omgang. Det fortæller Hans Froholt, direktør og ejer af færgen Issehoved, som har været så grueligt meget igennem.

- Desværre mener vi ikke vi kan finde økonomi til at drive skibet som et privat initiativ på Samsø ruten i de kolde måneder og vi må derfor meddele, at ruten for nu lukkes, skriver han i et opslag på Issehoveds hjemmeside.

Den ene af skibets to motorer brød sammen på en tur fra Samsø 22. juli, kun ti minutter efter afgang fra øen, og 25. juli sejlede færgen så for egen kraft til Gilleleje, hvor den skulle tilses og have en rask motor. Men der er lidt tid, før Issehoved igen kan bevæge sig ud på bølgen blå.

- Vi er nu igang med at udskifte motoren og vi planlægger også at udskifte den anden ”raske” motor. Dette arbejde tager tid, men vi påregner at skibet er klart omkring 1. september, lyder det fra Hans Froholt, som også fortæller at de, der måtte have købt billet til færgen, kan regne med at få alle deres penge tilbage.

- Vi skal over for alle jer der har bakket os op beklage, vi er oprigtigt kede af, at vi ikke er istand til at løse denne opgave. Det skal noteres, at alle der har indløst billet efter stoppet i sidste uge naturligvis får refunderet deres penge – dette er sat igang, men der kan være op til 10 bankdage.

Når færgen igen er klar, er det planen, at den skal bruges til udlejning i Danmark og i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce