Annonce
Livsstil

Ikke kun menneskelig forkælelse: Food festival byder på ny nordisk hundemad

14-årige Tajs fra Haderslev var alene på restaurant og havde fri adgang til alle smagsvarianterne. Den valgte dog lam, inden turen gik videre på festival. Foto: Jens Thaysen

Må man tage hunden med sig ind på pladsen? Ja, og den bliver endda forkælet med smagsprøver i fire varianter og gratis drikkevarer.

AARHUS: Man kan roligt finde snoren frem og tage hunden med sig på dette års Food Festival.

Ikke blot er den velkommen indenfor, ved indgangen er også etableret en lille hunde-restaurant, så de firbenede kan få fyldt depoterne, inden de fortsætter på festival med deres ejere.

Det er producenten af katte- og hundemad Kingsmoor, der for tredje år i træk har åbnet pop up-restauranten med 16 ståpladser, otte til mad og otte til drikke. Det vil sige fire skåle med foder og fire med vand. Til deling.

- Vi er her selvfølgelig for at gøre opmærksom på os selv og for at demonstrere de fire forskellige smagsvarianter, vi har. Vi laver foder af høj kvalitet, og i øjeblikket er det med det nordiske køkken i fokus, forklarede Henrik Høybye fra Kingsmoor.

Annonce
Foto: Jens Thaysen

- Flere hunde gøres til veganere

- Trenden inden for hundemad følger meget den menneskelige, så vi satser også på bæredygtighed og økologi og på den lange bane på alternative muligheder for nye muligheder for protein som for eksempel insekter og muslinger. Vi ser også, at flere og flere gør deres hunde og katte til veganere, men sådanne produkter har vi ikke endnu, for det er svært at lave noget ordentligt, som især katte kan overleve på, forklarede han.

Kingsmoors fire varianter af hundemad er and, havfisk, lam og hest, og ingredienserne er blandt andet hestebønner, tang og fermenteret raps.

Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce