Annonce
Aarhus

Ikonisk fabriksbygning får nyt formål: Arkitekter og ingeniører rykker ind på Trøjborg

I den tidligere fabriks- og lagerbygning til venstre flytter ingeniører og arkitekter sammen. Pr-foto
Swecos ingeniører og Årstidernes arkitekter går sammen og skaber kontor til 180 på Trøjborg.
Annonce

AARHUS: En ikonisk bygning på Trøjborg får et nyt formål, når et arkitekt- og et ingeniørfirma i Aarhus nu går sammen. Det er Årstiderne Arkitekter og Sweco.

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco bringer rådgivning tæt på kunderne med åbningen af det fælles ingeniør- og arkitektkontor i Willemoesgade i Aarhus. Den historiske bygning har været fabrik og lager og bliver ændret af virksomhedens egne arkitekter og ingeniører, så den kan danne ramme om den nye arbejdsplads til flere end 180 medarbejdere.

- Ved at samle vores århusianske afdelinger i Sweco og Årstiderne Arkitekter kan vi give endnu bedre integreret rådgivning til vores kunder i Jylland. Vi oplever en stigende efterspørgsel på integrerede løsninger, og flere projekter kalder på både ingeniør- og arkitektfaglige ydelser, siger Dariush Rezai, CEO i Sweco Danmark.

På det nye fælles kontor samles Swecos ingeniører fra Skejby i Aarhus N med arkitekterne fra tegnestuen i Ceresbyen i Aarhus C. Sammenlægningen vil bygge på erfaringer fra Swecos hovedkontor i København, hvor 800 ingeniører og arkitekter sidder fysisk sammen, og fra Silkeborg, hvor man sidste år etablerede en ny ingeniørafdeling på Årstiderne Arkitekters tegnestue.

Ombygningen er begyndt, og planen er, at medarbejderne flytter sammen på det nye kontor i tredje kvartal af 2020.

Sammenlægningen

Swecos ingeniører fra Skejby i Aarhus N flytter sammen med arkitekterne fra tegnestuen Årstiderne i Ceresbyen i Aarhus C. Den nye adresse er i Willemoesgade i Aarhus.

Sådan vil huset se ud indvendig, når det står klar. Pr-animation
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Kultur

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Aarhus har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce