Annonce
Alarm 112

Indbrudstyve taget på fersk gerning: Stak af fra politiet men snublede

En 32-årig mand opdagede torsdag aften, at to mænd var ved at smadre videoovervågningen ved indgangen til hans lejlighed, og en patrulje fra Østjyllands Politi skyndte sig til stedet. Foto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: Torsdag aften forsøgte to mænd at løbe fra en patrulje fra Østjyllands Politi, men det gik ikke helt efter planen, og de blev begge anholdt og sigtet for indbrud.

Klokken 22.34 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 32-årig mand, der kunne se, at nogen ukendte personer var i færd med at ødelægge videoovervågningen, der filmede indgangen til hans lejlighed på Thorsvej i Åbyhøj.

Der blev straks sendt en patrulje til stedet, og da betjentene ankom nåede de lige at se to personer løbe fra stedet i retning mod Åbyvej. Den ene betjent hoppede ud af patruljebilen og satte efter den person, der løb bagerst. Manden blev råbt an, men fortsatte med at løbe hen til Lokalcenter Thorsgården, hvor han faldt, men kort efter kom på benene igen. Betjenten nåede dog at indhente ham, og en 31-årige mand blev anholdt og sigtet for indbrud. Han blev fundet i besiddelse af et ur og en mobiltelefon.

I mellemtiden havde betjenten i bilen fået kontakt til den anden person og kørte op på siden af ham med udrykningsblinket tændt.

Personen løb dog ind i en baggård, hvorefter betjenten hoppede ud af bilen og løb efter ham til fods. Manden blev flere gange bedt om at standse, men fortsatte med at løbe. Betjenten fik dog indhentet ham, og en 27-årige mand blev også anholdt og sigtet for indbrud.

Efterfølgende blev der tilkaldt en hundepatrulje, der gik spor langs de to flugtruter. På den 31-åriges flugtrute fandt hundene endnu et ur få meter fra, hvor han var blevet anholdt. De to ure blev forevist til den 32-årige mand, der havde haft indbrud i sin lejlighed, og han bekræftede at begge ure tilhørte ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce