Annonce
Kultur

Indisk miks af nye og gamle Aarhus-billeder

Der er en grund til, at Facebook-siden Gamle Aarhus er blevet et tilløbsstykke. Folk over en vis alder elsker at se, hvordan deres by så ud før i tiden.

Annonce

Facebook-siden Gamle Aarhus er blevet et tilløbsstykke. Og nu kan du også opleve billeder fra de gamle tider i Musikhuset Aarhus.

Tilmed er nye og gamle billeder mixet, så de går over i hinanden. Så skulle man tro, at en ældre århusianer har siddet og nørklet med den slags.

Men nej. Manden bag det hele er inder. 39-årige Ripudaman Singh er uddannet på Handelshøjskolen i Aarhus og Chief Operating Officer i virksomheden Arcedi Biotech.

»Jeg bor i Aarhus' midte, kan lide at se på byen og er fascineret af at fotografere. Så da jeg så nogle gamle billeder, fik jeg ideen til at koble dem med nye fra samme sted. Helt sjovt er det, at nogle steder taler de gamle billeder til de nye. For eksempel kigger en dreng fra et gammelt billede på nogle balloner på det nye, og derved opstår der en ny historie,« siger Ripudaman Singh på engelsk.

Han synes, at tidsrejser altid har fascineret folk, og disse skal få gæster til at koble to tidsaldre sammen.

Ripudaman Singh kom hertil i november 2000 og bor i Vestergårdsgade, hvorfra billedet til venstre stammer.

Udstillingen med de 30 billeder har fået navnet »Time Travel Aarhus« og er udstillet i Musikhuset på torvet mellem foyeren og rytmisk sal. Billederne kan ses gratis februar ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter en måned med krav om mundbind: Så mange kunder er blevet afvist af Midttrafik

Aarhus For abonnenter

Topledelsen på ældreområdet får benhård kritik: Men rådmand føler sig ikke ramt

Annonce