Annoncørbetalt indhold

Indretningstips til et personligt hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste vil gerne have et flot indrettet hjem, som de føler sig tilpasse i. Det er vigtigt, at hjemmet føles personligt, så det ikke bare er en komplet kopi af et boligmagasin. Hvis du mangler lidt inspiration til at gøre dit hjem mere personligt, så kan du få et par tips her.


Annonce

Find unikke pynteting

En af de bedste måder at gøre sin bolig mere personlig på, er ved at benytte unikke pynteting i indretningen. Selve møblerne vælges nemlig som oftest ud fra komfort, design og behov, så der kan man blive lidt mere afgrænset i personligt udtryk. Men når det kommer til pynten, er det eneste vigtige, at du synes om den og føler, at den passer godt til dig. Du kan starte med væggene. Skal der hænge kunst på dem eller måske en plakat enten med en interesse eller et flot grafisk design? Man kan også hænge planter, unikke lamper eller sætte en hylde op fyldt med personlige små pynteting. Du kan også lede efter et unikt tæppe til gulvet i dine yndlingsfarver eller med et flot mønster. Vær kreativ med at finde pynteting, som afspejler dig.


Ting der har en historie

Igennem livet samler vi os nogle genstande, som får en særlig følelsesmæssig værdi eller rummer en historie. Det kan være, du har arvet en vase eller et møbel af et familiemedlem eller har købt noget hjem fra en spændende rejse et sted i verdenen. Prøv gerne at inkorporere disse ting i din indretning i stedet for at lade det stå og samle støv på loftet eller i gemmekassen. Det kan nemlig give hjemmet en masse personlighed at have disse ting stående fremme, og hvis dine gæster spørger ind til det af nysgerrighed, kan du fortælle dem historien bag. Det er ting som disse, der hvis man flytter fra sted til sted, kan hjælpe med at beholde følelsen af ”hjem”. Står du til gengæld med et arvet møbel, som du ikke er så vild med, kan du evt. prøve at renovere eller male den på ny, så den bedre passer ind i din ønskede indretningsstil.


Leg med forskellige materialer

En god teknik til at skabe et unikt og stilrent hjem, er at mikse forskellige materialer, når det kommer til både møblementet og dekorationerne. En moderne blanding kunne fx være at mikse det raffinerede med det rå. Det kan du gøre med flot design af træsorter kombineret med rustik granit eller beton.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.