Annonce
Horsens

Indsamling skudt i gang: Der skal bruges to mill. kr.

Et foredrag med tv-lægen Charlotte Bøving gav 48.000 kroner til en ny hal i Gedved. Arkivfoto
De første beløb er rullet ind på halgruppens konto. Indsamlingen i Gedved varer frem til april 2020.
Annonce

Gedved: De første kroner er rullet ind på kontoen til en ny hal i Gedved.

Det er blot en uge siden, at der blev holdt en event ved SuperBrugsen, der resulterede i et beløb til halprojektet på knap 14.000 kr.

Dermed er der for alvor kommet skred i det indsamlingsprojekt, der skal munde ud i et indsamlet beløb på to millioner kroner.

- Den uofficielle start på indsamlingen fandt sted allerede i september med et foredrag af Charlotte Bøving. Det gav 48.000 kroner til hallen, fortæller Lars Bohlbro, der sidder i hal-arbejdsgruppen.

Han er desuden formand for Team Gedved.

- Vi har nu fået etableret nogle indsamlingsgrupper, der retter sig mod private og erhvervslivet. Gruppernes første arrangement var et event i SuperBrugsen, fortæller han.

Efter aftale med uddeler Mikael Steiniche modtog halprojektet 10 procent af omsætningen i perioden fra kl. 15 til kl. 19.

- Vi pønser på at lave noget med SuperBrugsen igen, fordi det var så stor en succes, fortæller Lars Bohlbro.

Fra december til april vil der være fuld fokus på erhvervslivet. Og fra februar til april laver vi husstandsindsamling.

Lars Bohlbro, halgruppen

Annonce

Det er nu

Ud over selve indsamlingen lægger halgruppen vægt på at få gjort folk og erhvervsdrivende opmærksomme på, at det er nu, der skal samles penge ind til byens nye hal.

- Vi skal have skabt noget omtale og opmærksomhed i Gedved og omegn. Vi har uddelt flyers og talt med folk. Det er lige så meget et udstillingsvindue, når vi laver de her events. Det er vigtigt, at folk bliver opmærksomme på, at det er nu, det gælder, siger Lars Bohlbro.

Horsens Kommune har bevilget 10 millioner kroner til hallen, ligesom der er blevet bevilget tilsvarende beløb til halprojekter i Egebjerg, Østbirk, Hovedgård, Stensballe og Lund.

Halgruppen har derudover nogle ønsker til, hvad hallen skal kunne, og på den baggrund satser man på at indsamle to millioner kroner.

- Beløbet er højt sat - det ved vi godt. Derfor er det også virkelig vigtigt, at folk og erhvervsliv spytter i kassen. Fra december til april vil der være fuld fokus på erhvervslivet. Og fra februar til april laver vi husstandsindsamling, fortæller Lars Bohlbro.

Der er allerede nu et pænt beløb i hus. Ud over pengene fra arrangementerne i SuperBrugsen og med Charlotte Bøving er der lige nu gang i et salg af julekalendere i samarbejde med Gedved Idrætsforenings Venner.

Det forventes at indbringe 10.000 kr. Derudover har byens to store idrætsforeninger, Gedved Idrætsforening og Gymnastikforeningen Gedved hver givet 50.000 kroner om året over tre år.

Deadline for indsamlingen er april, så Horsens Kommune kan begynde at udbyde projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ældre kræver handling: Aarhus Kommunes eget tilsyn fandt ikke de alvorlige svigt på tre plejehjem

Aarhus

Med hovedet under armen ...

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Annonce