Annonce
Aarhus

Indstil dit projekt til Auras grønne pris på 200.000 kroner: Fristen udløber snart

Prisen uddeles i forbindelse med Byens Bedste, der finder sted i november. Foto: Aura Energi 
1. september udløber fristen for at indstille grønne, bæredygtige projekter til Aura Energis grønne pris på 200.000 kroner.

AARHUS: 200.000 kroner til videreudvikling af dit grønne, bæredygtige projekt. Lyder det som noget for dig? Eller kender du en, der kunne have gavn af pengene?

For at fremme den bæredygtige tankegang og belønne folk, der allerede tænker grønt, har Aura Energi indstiftet en såkaldt grøn pris.

- Vi vil gerne både understøtte en udvikling og bidrage til den, men også selv bliver klogere.

Prisen, der som nævnt er på 200.000 kroner, gives til en virksomhed, NGO, studerende, uddannelsesinstitution eller andet der på banebrydende vis har transformeret idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende, så kan man være med i opløbet om prisen.

Man kan både indstille egne eller andres projekter, og det gør man på Aura Energis hjemmeside.

Annonce

Hjælpe gode idéer

Fristen for at indstille er 1. september, og herefter vil en jury i Aura Energi udvælge tre vindere, der går videre til den endelige udvælgelse.

Vinderen afsløres i forbindelse med Byens Bedste 2020, der finder sted i november.

Hos Aura Energi er håbet, at man kan lære noget af alle de gode idéer, der forhåbentligt bliver nomineret til prisen, og at man derefter i fællesskab med projektudviklerne kan binde idéen videre og føre den ud i livet.

- Det ultimative ville være, at vi får en kontakt til ikke bare dem, der får prisen, men også dem, der er med i opløbet, så vi kan være med til at få en succes ud af nogle af de andre, gode idéer, der også bliver indstillet til prisen, siger Carsten Höegh Christiansen.

Aura Energis grønne pris

’Aura Energis grønne pris’ er på 200.000 kroner og gives til en, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende.

Kender du en privatperson, en virksomhed, en startup, en gruppe studerende, forskere eller en uddannelsesinstitution i Østjylland, som skal i betragtning til ’Aura Energis grønne pris’, så indstil din kandidat senest 1. september på aura.dk. Du behøver ikke selv være en del af det projekt, du nominerer, men du må gerne.

I løbet af efteråret udvælger Aura tre kandidater, som kommer med i det endelige opløb om de 200.000 kroner.

Selve prisoverrækkelsen finder sted i forbindelse med prisfesten Byens Bedste i Aarhus torsdag 12. november 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce