Annonce
Horsens

Indstillingerne vælter ind: Se flere indstillinger til Årets Bojsen

Årets Bojsen bliver uddelt 3. april i mediehuset i Bojsens Gård. Arkivfoto: Morten Pape
Mange nye kandidater er blevet indstillet til Årets Bojsen de seneste dage. Du kan nå at indstille din kandidat frem til 4. marts.

Horsens: Selvom fristen først er onsdag 4. marts klokken 8, har mange allerede indstillet deres kandidat til Årets Bojsen.

Prisen, der overrækkes for 16. år i træk af Horsens Folkeblads Fond, bliver i år uddelt under temaet FN’s verdensmål om vækst og beskæftigelse med fokus på, hvem der skaber gode job i lokalområdet.

På baggrund af indstillingerne udpeger Horsens Folkeblads Fonds bestyrelse en vinder af den store Bojsen-pris, som består af en hyæneskulptur af Christian Lemmerz, samt modtagerne af de to små priser, der består i en radering af samme kunstner. Vinderne af de to små Bojsen-priser modtager desuden en check på 10.000 kroner, som modtagerne kan donere til det formål, som har gjort dem værdige til prisen.

Alle tre vindere præsenteres både i avisen og ved en reception i mediehuset i Bojsens Gård 3. april.

Du kan indstille din kandidat via formularen nederst i denne artikel.

Her præsenteres en række af de foreløbige indstillinger:

Arne Jensen

Arne Jensen. Arkivfoto

Bernt Striboll, Gl. Egebjergvej 35, Horsens, foreslår centerrådsformand Arne Jensen.

Begrundelse: Arne Jensen er formand for centerrådet på Egebakken i Egebjerg og gør et kæmpe arbejde for Egebakken.

Berits Hjemmepleje /v Berit Thomsen

Berit Thomsen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Lars Barslev, Farvergade 4. 1.th, Horsens, foreslår Berits Hjemmepleje /v Berit Thomsen.

Begrundelse: En arbejdsplads og arbejdsgiver, der vægter integration højt blandt hendes udenlandske medarbejdere, samt gerne gør noget socialt arbejde i de områder, hun dækker. På hele arbejdspladsen er sammenhold og omtanke for hver medarbejder på øverste hylde.

Peter Sørensen

Peter Sørensen. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Gitte Nielsen, Ternevej 71 3 sal th., Horsens, foreslår borgmester Peter Sørensen.

Begrundelse: Han har gjort et fantastisk stykke arbejde som borgmester, han er jordnær og giver sig altid tid til til den enkelte borger.

Stinne Simonsen

Stinne Simonsen. Arkivfoto: Morten Pape

Evan Blender, Torvet 20 1.4, Horsens, foreslår Stinne Simonsen, stifter af Social Craft ApS.

Begrundelse: Stinne gør en fantastisk indsats for borgere, der ikke kan klare et fuldtidsjob, og hun gør det med entusiasme og omsorg for sine ansatte.

Peter Sørensen

Peter Sørensen. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Per Skytte Nielsen, Solsikkevej 4, Horsens, foreslår borgmester Peter Sørensen.

Begrundelse: Han er manden, som vil gøre det bedste for byens borgere.

Bent Poder

Bent Poder. Foto: Jydsk Miljø A/S

Claus Olsen, Holmboes Allé 1 10. etage, Horsens, foreslår erhvervsmand Bent Poder.

Begrundelse: Bent har som person gennem sponsorater og personlig indsats altid været én, som bakkede sin by og sit område op med både penge og handling.

Da Bent aldrig selv har bedt om anerkendelse, ville dette være en fin måde at give ham lidt kredit for alt det, som han har gjort for sin by og ikke mindst sin klub AC Horsens. Uden personer som Bent ville mange af de ting, som er sket i byen, og som har været en del af udviklingen af Horsens til det, den er i dag, aldrig være sket.

Bent har også turdet drømme - Horsens i Superligaen. En helt umulig drøm, da han første gang sagde det højt. Men gennem utrættelig indsats sammen med andre ildsjæle og med store økonomiske sponsorater kunne drømmen til sidst leves ud til glæde for os alle.

Men AC Horsens er langt fra de eneste som har fået glæde af Bents generøsitet gennem årene, så for mig en meget værdig kandidat til årets Bojsen.

Peter Stentoft

Peter Stentoft. Arkivfoto

Peter Anker-Møller, Hagakollen 41, Asker i Norge, foreslår sognepræst Peter Stentoft.

Begrundelse: Han er absolut byens bedste præst.

Ammar Ahmad

Ammar Ahmad. Arkivfoto: Morten Pape

Machai Løgager Gordon, Birkeholm 1B, Horsens, foreslår frisør Ammar Ahmad.

Begrundelse: Ammar arbejder hårdt og uselvisk for at gøre verden til et bedre sted at være. Han inspirerer mennesker med sine video-podcasts i Denmark Real, og han yder en kæmpe indsats for at give unge mennesker en større selvtillid og en bedre vej ind på arbejdsmarkedet i netværket OneUnit. I det hele taget bruger Ammar meget af sin tid på at gøre noget godt for andre, ikke mindst når han hver mandag åbner sin brors frisørsalon og tilbyder gratis klipning til hjemløse og socialt udsatte.

Peter Sørensen

Peter Sørensen. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Lone Blume, Strandpromenaden 18B, Horsens, foreslår borgmester Peter Sørensen.

Begrundelse: Jeg mener, at Peter politisk og som byens borgmester, arbejder benhårdt hver eneste dag, netop med fokus på de temaer, der i år ligger til grund for nomineringen.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Hold afstand: Vi skal vænne os til at møde politiet i naturen

Annonce