Annonce
Østjylland

Infostanderne har fået liv og lys

Kommunens fire største byer byder nu deres gæster velkommen med moderne, digital information.

Annonce

Indfaldsvejene til kommunens fire største byer har fået nyt look a la indfaldsvejene til storebroren mod nord, Aarhus.

Forbipasserende på gåben eller på alverdens transportmidler mødes nu af næsten tre meter høje, digitale infostandere, der ikke blot fortæller, hvad der er af aktuelle arrangementer i hver by, men også bruges af Skanderborg Kommune til at informere om praktiske ting.

Det er Skanderborg Kommune, der har opsat skiltene, mens Visitskanderborg står for at sælge og layoute spots samt at koordinere visningerne.

»Her er et nyt medie til at brande kommunen og fortælle om alt det, vi tilsammen kan byde på. Når man passerer skiltene, bliver man både som borger, pendler og gæst opmærksom på mulighederne i Skanderborg Kommune, og man bliver måske lige mindet om noget, man skal huske på« siger turistchef Marianne Purup.

Alle foreninger, kulturinstitutioner og lignende kan booke spots, men der er rammer for, hvilke budskaber man kan bringe.

»Der skal være tale om noget af almen interesse, så tilbud på tre liter skummet vil eksempelvis ikke finde vej til de digitale skilte,« oplyser Marianne Purup.

Det forventes, at skiltene samlet vil koste 250.000 kroner årligt inklusive leasing og strøm, og at forskellige aktører som kommunen, idrætsklubber og andre foreninger så skal købe reklameplads for at dække omkostningerne.

Skærmene vil vise spots på op til halvandet minut ad gangen og skal stå tændt fra klokken seks morgen til klokken 22 aften.

Infostanderne er opsat på henholdsvis Ladegårdsbakken i Skanderborg, på Søndergade ved Silkeborgvej i Galten, på Skanderborgvej ved Netto i Ry og på Århusvej tæt ved rundkørslen i Hørning.

Læs fakta om skiltene samt retningslinjer for budskaber og billeder på www.visitskanderborg.dk/skilte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce