Annonce
Sport

Ingen cykelstjerner i Hadsten i år: Traditionsrigt gadeløb er aflyst

I 2015 var blandt andet Chris Froome og Michael Valgren til start i Hadsten. Dengang havde Chris Froome netop vundet Tour de France for anden gang i karrieren. Arkivfoto: Henning Bagger

CYKLING: Bjarne Riis, Lance Armstrong, Chris Froome. Det er den slags navne gadeløbet i Hadsten gennem årene har formået at have til start.

Men i 2021 bliver arrangementet ikke til noget. Det kunne formanden for Hammel Cykle Klub tirsdag meddele i et opslag på klubbens egen Facebook-side.

Her fortælles det, at aflysningen af løbet dels skyldes vanskeligheder med at finde en passende dato til afvikling af løbet, dels skyldes usikkerhed coronapandemien giver i forhold til at gennemføre løbet.

Annonce

Hammel Cykle Klub har siden 2017 stået for at arrangere løbet, der i 1993 blev søsat af Jesper Tikiøb. Selvom Hammel Cykle Klub ikke for nuværende har planer om fremtidige udgaver af løbet, er løbet endnu ikke fuldstændig kørt, så at sige.

- Jeg kan absolut ikke udelukke, at vi igen laver gadeløb i Hadsten eller andet løb i samme skala, siger Jesper Tikiøb til TV2 Østjylland.

Uagtet om Hadsten Gadegrandprix skal afholdes for fremtiden, så må østjyske cykelentusiaster altså væbne sig med lidt tålmodighed, før de igen kan se nogle af sportens største navne indtage gaderne i Hadsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce