Annonce
Aarhus For abonnenter

Ingen dag uden en klapsammenmad

- Jeg har måttet stykke små bidder af forklaringer sammen fra flere kilder, og det har været et rent puslespilsarbejde, men også rigtig sjovt. Jeg har stødt på mange pudsige forklaringer på rugens brug og anvendelse, for rug var så vigtig for befolkningen, at der også har fulgt megen overtro med, siger Bettina Buhl om sit arbejde med sin rugbrødsbog. Foto: Michael Svenningsen
Bettina Buhl, madhistoriker på Det Grønne Museum, har skrevet flere bøger om den føde, vi danskere indtager. Senest har hun kastet sig over rugbrødet, og den slags interesser griber nemt om sig. Bøgerne skriver hun i sin fritid, og familien må derfor lægge smagsløg til den anseelige bunke gamle opskrifter, hun afprøver under sin research.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Aarhus

Unge i Aarhus tager mundbind til sig: - Det føles ikke så usædvanligt mere

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce