Annonce
Norddjurs

Ingen livstegn i en uge: Eftersøgningen af 51-årige Bo fortsætter i fjorden

Østjyllands Politi frygter, at 51-årige Bo Overgaard er druknet i Randers Fjord.
Man har stadig intet hørt til 51-årige Bo Overgaard fra Ørum Djurs, som har været forsvundet siden torsdag i sidste uge. Nu leder Østjyllands Politi og Falck eftersøgningen i retning af Udbyhøj.
Annonce

Ørum/Voer: I flere dage har Østjyllands Politi og Falck ledt efter en savnet person langs med vandet ved Voer Færgeleje og ind mod Randers by: Nemlig den 51-årige Bo Overgaard fra Ørum Djurs, som ingen har hørt fra siden torsdag i sidste uge.

- I tirsdags havde vi en drone i luften, mens Falck havde en båd i vandet, som sejlede langs med kanaløen, hele vejen ind til Randers og tilbage igen. Det gav desværre intet, siger Chris Mose, der er politikommissær ved Østjyllands Politi, om den igangværende eftersøgning.

At eftersøgningen primært er kommet til at handle om området ved færgelejet i Voer samt vandet i Randers Fjord i Randers Fjord skyldes, at Østjyllands Politi i mandags fandt Bo Overgaards sorte PGO-knallert. Den stod nemlig efterladt på Voer Færgevej, hvor færgen Ragna sejler fra Voer til Mellerup over Randers Fjord.

Fundet af knallerten har lige siden bekymret politiet, som på nuværende tidspunkt finder det overvejende sandsynligt, at Bo Overgaard vil være at finde et sted i vandet.

- Vi har ikke noget nyt i sagen ud over knallerten. Der har stadig ikke været noget aktivitet på hans kort, og telefonen er slukket, så vi er nok ved at være nået dertil, hvor vi tror, at sagen ender med en bjærgning, erkender Chris Mose.

Annonce

Kigger mod Udbyhøj

Østjyllands Politi fortsætter ikke desto mindre den hidtidige eftersøgning i Randers Fjord med bistand fra Falck. Lørdag vil de igen søge ud i båd i forsøget på at finde Bo Overgaard og måske derved give hans familie vished om hans skæbne.

Men denne gang vil det formentlig komme til at foregå på strækningen fra Voer og i retning ud mod Udbyhøj.

- Nu kom der så meget nedbør i går (onsdag, red.), og der er meget vand i Gudenå. Derfor er det mest sandsynligt, at han – hvis han ligger i vandet - er drevet med den udadgående strøm i retning mod Udbyhøj, siger Chris Mose.

Annonce

Frivillige leder også

Også den frivillige forening Forsvundne Personer har været i gang med at lede efter Bo Overgaard i området omkring Voers færgeleje. Det skete blandt andet onsdag i denne uge, ligesom foreningen planlægger at samle endnu en flok frivillige til at lede en af dagene i weekenden.

Vil man hjælpe til med eftersøgningen, kan man finde oplysninger på foreningens facebookside.

Har man set Bo Overgaard eller har oplysninger om hans færden, bedes man kontakte Østjyllands Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce