Annonce
Navne

Ingeniør kom til Danmark som flygtning fra Vietnam: Nu fejrer Dat Ke Phan sin virksomheds 25-årsjubilæum

Dat Ke Phan, indehaver af og administrerende direktør for DP ventilation a/s, Risskov, fylder i september 65 år. Det fejrer han fredag 10. september - sammen med firmaets 25-årsjubilæum. PR-Foto

65 år: Dat Ke Phan, Risskov, indehaver og adm. direktør for DP ventilation a/s, fylder 65 år i september og fejrer det fredag 10. september, samtidig med at han markerer sin virksomheds 25-årsjubilæum.

Dat Ke Phan, der som flygtning kom til Danmark i 1983. For 25 år siden grundlagde han sit firma, DP ventilation a/s – ene mand fra hjemmet i Risskov, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Efter få år kom der medarbejdere til, og virksomheden flyttede derfor først til lokaler på Sindalsvej og sidenhen til et nyopført domicil på Brunbjergvej i Risskov. Her har virksomheden stadig adresse.

Annonce

Ingeniør i Hanoi

- Jeg har en ingeniøreksamen fra Hanoi i Vietnam. Efterfølgende er jeg også uddannet bygningsingeniør fra Aalborg Universitet, fortæller Dat Ke Phan, der har været en del af den danske ventilationsbranche siden 1985.

Først som ansat i forskellige jyske ingeniørfirmaer og fra 1996 som indehaver af DP ventilation a/s, der har hovedkontor i Risskov, afdelingskontorer i København, Aalborg, Kolding og Sønderborg samt en landsdækkende serviceafdeling.

På landsplan beskæftiger DP ventilation a/s omkring 50 ingeniører, teknikere og montører. Dertil kommer en række montører, der efter behov hyres ind via underentreprenører på ventilationsentrepriser rundt omkring i Danmark. Ventilationsvirksomheden er specialiseret i store og komplekse ventilationsløsninger.

- Det ligger ikke til min natur at råbe højt om min gøren og laden. Men selvfølgelig er jeg stolt over, at jeg har formået at udvikle DP ventilation a/s til dét, vi står for i dag. Jeg var ikke kommet så langt uden staben af dygtige medarbejdere, gode samarbejdspartnere og loyale kunder, fastslår Dat Ke Phan, der fortsætter som administrerende direktør i virksomheden.

- Fremtiden ser fornuftig ud. Vi har det rette hold kørt i stilling og har i det hele taget skabt en god base for en fremtid med kontrolleret og stabil vækst, fortæller Dat Ke Phan, der på det private plan fortsat vil prioritere tid med familien, som tæller hustru, børn, svigerbørn og et barnebarn.

Annonce
Kultur For abonnenter

Passionerede fugleentusiaster danner rammen om fortælling om frihed: En stork flyver ikke pludselig til Færøerne, fordi den har lyst

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antal corona-indlagte falder til det laveste siden først i august - yderligere fire er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Se alle billederne: Så slidt er byens engang flotteste 'dame' i dag - men en opfriskning er på vej

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: En retro-oplevelse med en wienerschnitzel på størrelse og tykkelse med et dameblad

Alarm 112

Røver truede sig til penge ved 7Eleven: Stak af inden politiet dukkede op

AGF

David Nielsen hylder modstander efter pokalsejr: - Jeg får kuldegysninger over en fodboldklub som Frem

Aarhus

Sprayede maling i hovedet på lokomotivfører: Ung graffitimaler taget på fersk gerning på Aarhus H

Aarhus For abonnenter

Truels og Emil skal begge opereres: Den ene er indkaldt til undersøgelse om næsten tre år - den anden om syv år

Navne

60 år: Han har spillet en hovedrolle i overenskomstforhandlingerne

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Trøjborgs pølsevogn er blevet til kaffebar: I begyndelsen hadede de nye ejere hinanden, nu vil de hygge om Aarhus' bohemekvarter

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

AGF

Reportage fra et vindblæst Valby Stadion: Der var ild i de store pinde og i særdeleshed i Oliver Lund, da AGF røg videre i pokalen

Aarhus For abonnenter

Trængslen vokser på Brabrandstien: Så mange alvorlige uheld er der sket de seneste tre år

Aarhus

Galophest er folkeeje i Aarhus: 130 ejere og Karin Salling spiller en rolle i eventyret

Annonce