Annonce
Aarhus

Ingeniørhøjskolen samarbejder med B&O

Samarbejde. Ingeniørhøjskolen i Århus sender 30 studerende på sommerlejr ved Bang og Olufsen i Struer. Arkivfoto

30 ingeniørstuderende skal på sommerlejr i Struer, hvor de skal udvikle et produkt for B&O.

Ingeniørhøjskolen i Århus og Bang & Olufsen har slået pjalterne sammen om en forskningslejr for ingeniørstuderende i sommerferien. Omkring 30 studerende fra hele Europa har valgt at bruge tre uger af deres sommerferie på forskningslejren Innovation Camp, som kommer til foregå på B&Os hovedkontor i Struer.

Innovation Camp er en forsknings- og udviklingslejr, hvor de studerende får mulighed for at prøve kræfter med en virkelighedstro udviklingsopgave.

Deltagerne får udleveret et oplæg til et konkret udviklingsprojekt, som de gruppevis skal udvikle til et egentligt bud på et produkt.

Et tæt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder er påkrævet, hvis vi vil sikre erhvervsrettede ingeniøruddannelser med fagligheden i top. Her er Innovation Camp en god måde at bringe parterne sammen på, siger rektor Ove Poulsen fra Ingeniørhøjskolen.

Lejren starter mandag 30. juni. Deltagerne kommer fra uddannelsesinstitutioner i Portugal, Tjekkiet, Holland og Polen samt fra Ingeniørhøjskolen i Århus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce