Annoncørbetalt indhold

Inspiration til Indretning af din ideelle stue

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det ved at være noget tid siden, at ud har givet din stue en ordentlig make-over, og har du set på de samme ting lidt for længe. Så Får du her noget inspiration til at indrette din ideelle stue, som giver et friskt boost.


Annonce

Planter skaber liv og farver til din stue

Vi har alle sammen en ven eller et familiemedlem, som er komplet tosset med planter og har hele hjemmet fuldt med både store som små. Men har du lagt mærke til, at deres hjem ofte er meget livligt? Planter er nemlig en af de ting, som er med til at skabe mest liv i et hjem og derfor burde du være opmærksom på at få indført nogle planter i din indretningsplan.


De har nemlig de særlige egenskaber, at de både vokser og derved skaber liv samtidig med at de bringer masser af grønne og naturlige farver ind i din stue. Nogle oplagte stueplanter kan være en monstrea, aloe vera eller en pilea.


Få noget kunst op på væggene

Der er ikke noget værre og mere livløst end en stue med store tomme hvide vægge. Derfor bør du virkelig huske at få nogle billeder og noget kunst op på dine vægge, da det er med til at skave noget symmetri til rummet, og få din stue til at se mindre tom ud.


Der er et hav af muligheder, som ikke koster det hvide ud af øjnene, da man kan få nogle virkelig flotte billeder i mange af de store møbelforretninger i Randers. Når du skal vælge dine billeder, bør du tage udgangspunkt i motiver samt farver, som du kan lide, da det naturligvis er dig, som skal kigge på det hver dag.


Pust nyt liv i din stue med nye gardiner

Gardiner er i høj grad med til at skabe liv til din stue, så derfor er det et godt sted at opgradere for at give din stue en make-over. Hvis du har nogle rullegardiner, som du har haft de sidste mange år, så er et måske ved at være tid til at overveje nogle gardiner med flere varme farver.


Bor du i Randers er der masser af muligheder for at finde noget inspiration til dine gardiner samt få dem monteret. En enkelt søgning på nettet med teksten ”gardiner randers” giver dig en ide om hvilke forhandlere og leverandører, som kan sørge for nogle gardiner til din stue, som skaber noget liv.


Hvis du lader dig inspirere af de 3 ovenstående pointer, er du allerede godt på vej til at skabe en indretning til din stue som med garanti vil puste nye liv i dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.