Annonce
Erhverv

Intelligent firmakort er årets startup-idé

- Pleo Technologies har skabt en ekstrem skalerbar forretningsmodel og har vist gode resultater på kort tid. Sådan lyder det blandt andet i juryens begrundelse om, hvorfor Pleo Technologies - her repræsenteret ved medstifter og direktør Jeppe Rindom t.v. på scenen - er årets vinder af startup-kategorien ved EY Entrepreneur Of The Year 2019. Pressefoto: EY
I EY Entrepreneur Of The Year-kategorien Startup er fokus på unge virksomheder med et stort potentiale og drive. Juryen lægger vægt på innovationshøjde og skaleringsmuligheder – både nationalt og internationalt - og valgte denne gang at belønne Pleo Technologies.
Annonce

KØBENHAVN: Hvordan styrer en virksomhed bedst medarbejdernes forbrug i firmaets regi på en både personlig og smart måde?

Det har den københavnske startup Pleo Tecnologies ApS fundet svaret på, og derfor er iværksætterne bag selskabet, Jeppe Rindom og Niccolo Perra, vindere af startup-kategorien i årets udgave af EY Entreprenuer Of The Year.

Kort fortalt har Pleo Technologies udviklet et intelligent firmakort med individuelle forbrugsgrænser, så medarbejdere selv kan ordne firmarelaterede køb samtidig med, at virksomheden har kontrol og overblik over forbruget.

Juryen i startup-kategorien fremhæver blandt andet, at Pleo på kort tid har fordoblet organisationens størrelse, og så tæller et stort ambitionsniveau, gennemslagskraft og iværksætterånd ligeledes med i den samlede vurdering.

- Juryen fremhæver blandt andet, at Pleo Technologies har skabt en ekstrem skalerbar forretningsmodel og har vist gode resultater på kort tid. Her er et energisk team og et produkt, som gør en forskel for mange virksomheder. Juryen hæfter sig også ved entrepreneurernes flotte historik og evne til at skabe et godt ledelsesteam. Pleo har et stort potentiale, og virksomheden har vist sig dygtige til at rejse kapital, siger Per Frandsen, Associate Director og ansvarlig for kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year.

Startup-finalefeltet talte også Mette Lykkes madspilds-app’en Too good to go og motorrenseren Hydrive, som Uffe Lauge Jensen fra Hedensted står bag.

Startup

Vinder:

  • Pleo Technologies ApS, København

Finalister:

  • Too good to go ApS, København, bekæmper madspild ved at lade restauranter, bagerier og supermarkeder sælge den mad, de ellers ville have smidt ud. App’en er gratis og findes i 11 lande.
  • Hydrive ApS, Hedensted, har udviklet og patenteret en brintrensemaskine, der kan rense alle forbrændingsmotorer for sod og sænke skadelige udstødningsgasser med op til 88 procent.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce