Annonce
Aarhus

International Vegetardag: Kom og få smagsprøver på Store Torv

Søndag 1. oktober fejres der International Vegetardag på Store Torv i Aarhus. Her kan du komme forbi og få smagsprøver samt inspiration til vegetarretter. Foto: Flemming Krogh/Morten Dueholm

Søndag markeres International Vegetar i Aarhus med et event på Store Torv, hvor nysgerrige forbipasserende kan smage vegetariske retter og få en snak med Dansk Vegetarisk Forening om fordelene ved at leve grønnere.

AARHUS: Søndag 1. oktober er det International Vegetardag verden over.

Den begivenhed fejrer man også på Store Torv i Aarhus. Fra klokken 12 til 16 vil der være stande, hvor man kan få vegetariske smagsprøver og inspiration til den vegetariske madlavning.

- Hvis man endnu ikke er kommet med på den vegetariske bølge, så er 1. oktober en god anledning til at prøve noget nyt, siger Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

Man har tidligere fejret begivenheden i København, men det er første gang, at dagen også markeres i Aarhus. I København plejer interessen at være stor og Dansk Vegetarisk Forening håber, at det samme vil gøre sig gældende i Aarhus.

- Vi forventer nysgerrige mennesker og gode samtale om det at spise grønnere, siger Rune-Christoffer Dragsdahl.

Der er i dag godt en halv million danskere, der overvejende lever vegetarisk, fortæller Rune-Christoffer Dragsdahl. Flere og flere danskere er blevet opmærksomme på, at vegetarisk mad er lækkert og samtidig er godt for både dyrene, verden og deres egen sundhed. Dansk Vegetarisk Forening ser gerne, at den positive udvikling fortsætter.

International Vegetardag er blevet fejret over hele verden siden 1977.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce