Annonce
Aarhus

Internationalt medie anbefaler: Disse restauranter SKAL du besøge i Aarhus

Endnu en gang er der anbefalinger fra udenlandsk medie til Aarhus og byens madscene. Fotos: Scanpix

Fem restauranter i Aarhus er især et besøg værd, lyder det fra modemagasinet Vogue, der sætter Aarhus på liste over ti værdige rejsemål i 2017.

AARHUS: I august 2016 meldte det udenlandske livsstils- og modemagasin Vogue sig ind i det store kor af medier, der sendte roser mod Aarhus.

Dengang fremhævede Vogue Australia Aarhus som et besøg værd og en by med fokus på familieliv og et utal af kulturtilbud.

Men nu er det magasinets rejseafdeling, der kommer med en liste over ti hotte rejsedestinationer i 2017, hvor Aarhus har sneget sig med på en 9. plads.

Her skriver Vogue, at Aarhus er den nye nordiske stjerne, og mediet fremhæver det faktum, at Aarhus, som den første by nogensinde, både er Europæisk Kulturhovedstad og Europæisk Region for Gastronomi i det samme år.

- Aarhus vil få scenen til at vise dens rigdomme; restauranter, museer, gallerier og nogle af landets bedste strande og Mols Bjerge, en af Danmarks fire nationalparker, er kun en køretur væk, lyder det blandt andet fra Vogue.

Annonce

Her skal du spise

Den største anbefaling fra mediet kommer dog til byens madscene.

Her lister Vogue fem restauranter op, som man som minimum skal have på sin besøgsliste, når man er i byen.

Hærværk, Sårt og og den nye restaurant på Aros, Aros Food Hall, er blandt de fem, ligesom de to Michelin-restauranter Frederikshøj og Substans får en anbefaling med på vejen.

I oktober var den britiske avis Financial Times i Aarhus for at finde byens bedste restauranter. De fem fremhævede dengang var også Substans, Hærværk og Sårt, men desuden Domestic og Frederikhøjs deli i midtbyen, F-Høj.

Du kan se hele guiden fra Vogue her.

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Århus-talent flytter til Sønderborg

Annonce