Annonce
Sport

Intet at diskutere: Danmark skal slå verdensmestrene

Succesen klæber til 61-årige Oliver Krumbholz, når det handler om fransk kvindehåndbold. Hans hold kan nøjes med uafgjort for at sende Danmark ud i VM-mørket. Foto: Ritzau/Scanpix
Vind eller forsvind. Så enkelt er det for danskerne, der dog fik has på Frankrig i de to nationers seneste møde.
Annonce

JAPAN - KUMAMOTO: Ordet skæbnekamp bliver brugt ret ofte, men sjældent har det vel været mere rammende.

Det er nemlig alt eller intet for både Danmark og Frankrig, når de to stolte håndboldnationer mødes fredag middag dansk tid i den sidste af de fem indledende gruppekampe ved VM-slutrunden i Danmark.

Holdene har lige mange point, og kæmper for at gøre Tyskland og Sydkorea følgeskab videre til mellemrunden. Frankrig har dog en bedre målscore end Danmark og kan derfor nøjes med at spille uafgjort.

Annonce

Klar favorit

Hos Danske Spil er Frankrig klar favorit til at vinde kampen. Odds på fransk sejr er 1.45, uafgjort 9.80 og dansk sejr 3.55. Vinder Frankrig er danskerne altså ude af det fine selskab og skal for første gang nogensinde spille taberturneringen Presidents Cup.

Frankrig har vundet syv af de seneste ti landskampe mod Danmark. For et år siden, hvor Frankrig blev europamester på hjemmebane, blev danskerne undervejs slået med sikre 29-23. I den kamp var der klasseforskel. Stor, stor klasseforskel endda.

Danmark vandt dog det seneste møde. Det var tilbage i marts i træningsturneringen Golden League, hvor det på udebane blev til en sejr på 25-22, så det er altså ikke helt umuligt at vinde over Frankrig.

Og det er det måske navnlig ikke lige nu. Frankrig er OL-klar og har på ingen måde imponeret indtil videre ved VM-slutrunden, men alligevel venter der med garanti Danmark en uhyggelig vanskelig opgave.

Der er intet at diskutere: Verdensmestrene skal ned med nakken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce